Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Pienoisbussi ryhmällesi parhaaseen hintaan ilmaisella kilpailutuksella

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Pienoisbussi on tavallista linja-autoa pienempi kulkuneuvo, jossa alle 20 hengen porukka siirtyy paikasta toiseen helposti. Pienoisbussi on myös edullisempi kuin iso linja-auto, sillä siinä myös kulutus on pienempää. Kannattaa huomioida, ettei pienoisbussissa usein ole wc:tä.

Tilausajot.netin liikennöitsijöiltä löytyy paljon erikokoisia pienoisbusseja ja yhdellä tarjouspyynnöllä löydät tarpeisiisi sopivan pikkubussin helposti. Jätä tarjouspyyntö, vastaanota ja vertaile tarjouksia ja lopuksi valitse paras! Tilausajot.net on helpoin tapa saada hinta-arvio pienoisbussista jopa saman päivän aikana!