Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Varaa bussi ryhmällenne ja ottakaa paras hinta helposti

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Varaa bussi tai tilataksi helposti ja vaivattomasti ilmaisen kilpailutuksen jälkeen kaiken kokoisille ryhmille. Tilausajot.netistä löytyvät niin pikkubussit, minibussit, linja-autot, taksit ja tilataksit kaikenlaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä tarve alle 8 hengen minibussille tai 50 hengen linja-autolle, niin kilpailutus on helppoa ja saat hinta-arvion tilausajotarpeellesi.

Ennen kun varaat bussin, kannattaa muutama asia ottaa huomioon kun kilpailutat bussikyydin. Tilausajot.netissä käyttäjät saavat tarjouspyyntöönsä keskimäärin noin 5 tarjousta, mutta ei ole lainkaan epätavallista, että tarjouksia tulee lähemmäs 20. Tarjouksien hintoja ja sisältöjä kannattaa vertailla, jotta vältytään yllätyksiltä. Toisilla voi hinta ratkaista mutta monesti tarjouksen sisältö on hintaakin tärkeämpi. Halpa hintahan usein näkyy esimerkiksi bussin kunnossa.

Kun olet tutustunut tarjouksiin ja tehnyt hintavertailun busseista, on aika valita sopiva tarjous eli varata bussi! Bussin varaus onnistuu helposti yhdellä klikkauksella, kun olet kirjautuneena Tilausajot.netiin. Varauksesta lähtee ilmoitus bussiyhtiölle, joka kuittaa varauksesi. Tämän jälkeen bussimatkan yksityiskohdat voi sopia suoraan liikennöitsijän kanssa (esimerkiksi maksutavat, pysähdykset jne.). Seuraava etappi on enää itse tilausajon odotus ja matkaan lähtö! Muistahan huomioida, että mikäli käy niin harmillisesti, että tilausajo syystä tai toisesta joutumaan perumaan, otat huomioon liikennöitsijän ilmoittamat peruutusehdot.