Varaa bussi tai tilataksi helposti ja vaivattomasti ilmaisen kilpailutuksen jälkeen kaiken kokoisille ryhmille. Tilausajot.netistä löytyvät niin pikkubussit, minibussit, linja-autot, taksit ja tilataksit kaikenlaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä tarve alle 8 hengen minibussille tai 50 hengen linja-autolle, niin kilpailutus on helppoa ja saat hinta-arvion tilausajotarpeellesi.

Ennen kun varaat bussin, kannattaa muutama asia ottaa huomioon kun kilpailutat bussikyydin. Tilausajot.netissä käyttäjät saavat tarjouspyyntöönsä keskimäärin noin 5 tarjousta, mutta ei ole lainkaan epätavallista, että tarjouksia tulee lähemmäs 20. Tarjouksien hintoja ja sisältöjä kannattaa vertailla, jotta vältytään yllätyksiltä. Toisilla voi hinta ratkaista mutta monesti tarjouksen sisältö on hintaakin tärkeämpi. Halpa hintahan usein näkyy esimerkiksi bussin kunnossa.

Kun olet tutustunut tarjouksiin ja tehnyt hintavertailun busseista, on aika valita sopiva tarjous eli varata bussi! Bussin varaus onnistuu helposti yhdellä klikkauksella, kun olet kirjautuneena Tilausajot.netiin. Varauksesta lähtee ilmoitus bussiyhtiölle, joka kuittaa varauksesi. Tämän jälkeen bussimatkan yksityiskohdat voi sopia suoraan liikennöitsijän kanssa (esimerkiksi maksutavat, pysähdykset jne.). Seuraava etappi on enää itse tilausajon odotus ja matkaan lähtö! Muistahan huomioida, että mikäli käy niin harmillisesti, että tilausajo syystä tai toisesta joutumaan perumaan, otat huomioon liikennöitsijän ilmoittamat peruutusehdot.

Tilausajon tiedot

Oletko jo aikaisemmin jättänyt tarjouspyynnön? Kirjaudu sisään jättääksesi uuden.

isot tavaratilat
mikrofoni
jääkaappi
Muu, mitä?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot ja rekisteröinti

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Asiakkaidemme arvioita

Vinkkejä hyvän tarjouspyynnön tekemiseen

Eihän tarjouksen pyytäminen mitään avaruustiedettä ole, mutta tässä muutama hyvä ohje käyttöösi!

Pyydä tarjous hyvissä ajoin ennen lähtöä

Muistathan, että toukokuu ja marras-joulukuun vaihde on kiireisintä aikaa bussiyrityksissä.

Tarvitaanko autoa perillä kohteessa

Kerro, tarvitaanko autoa perillä kohteessa, vai voidaanko kuljetus tehdä erillisenä vientinä ja hakuna.

Yli 50:n henkilön kuljetus

Yli 50:n henkilön kuljetuksissa kannattaa varautua siihen, että kuljetus joudutaan tekemään kahdella bussilla.

Bussilla matkanteko on henkilöautoa hitaampaa

Moottoritielläkin linja-auton nopeus on enintään 100 km/h

Toiveita bussin varusteista

Onko WC bussissa varustetoiveenasi? Alle 25-paikkaisissa autoissa sitä ei usein ole.

Yövytkö kohteessa

Jos matkaan kuuluu yöpymisiä, täytyy kuljettajalle olla myös majoitus. Halutessasi bussiyritykset huolehtivat tästä.

Huomioi kuljettajan ajo- ja lepoaikalaki

Tilaajana sinun on varmistuttava ennen matkaa siitä, että bussiyritys on ottanut huomioon kuljettajan ajo- ja lepoaikalain tarjouspyyntösi mukaisessa kuljetustehtävässä.

Tilaajavastuu

Vastuullinen tilaaja huolehtii myös siitä, että kuljetusyritys huolehtii lakisääteisistä velvoitteistaan.