Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Tilausliikenne Helsinki - Maksuton kilpailutus antaa parhaan hinnan

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tilausliikenne Helsinki löytyy helposti Tilausajot.netistä, jossa voit tehdä ilmaisen kilpailutuksen! Kilpailutus aloitetaan täyttämällä valmis lomakepohja, jossa kerrotaan tilausajosta tiedot, milloin ja minne, sekä kerrotaan tarkemmat toiveet tilausajoa kohtaan. Tämän jäkkeen tarjouspyyntösi lähtee verkoston taksi- ja bussiyrityksille, jotka jättävät tarjouksensa, ilmoittamaasi määräaikaan mennessä. Sopivan tarjouksen tullessa kohdalle, voit valita sen kirjautumalla Tilausajot.netin tunnuksillasi. (Tunnukset saat ensimmäisen tarjouspyynnön yhteydessä.)

Helsingin tilausliikenne hoituu kätevästi bussilla, linja-autolla, minibussilla, pikkubussilla sekä taksilla ja tilataksilla. Tilausajot.netin liikennöitsijäverkostosta löytyy niin Helsingin bussiyhtiöt sekä koko maan liikennöitsijät hoitamaan tilausajon turvallisesti ja luotettavasti.

Tilausajot.net on Suomen suosituin tilausliikenne- ja tilausajosivusto, joka kerää yhteen yli 190 liikennöitsijää ympäri Suomen. Jätä tarjouspyyntö maksutta vain muutamassa minuutissa ja me välitämme sen liikennöitsijöille, joiden erikoisalaa ovat tilausliikenne, tilausajot ja tilausmatkat!