Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Rippileirille hankit bussikuljetukset helposti täyttämällä tilausajon tarjouspyynnön

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Rippileirille usein kuljetaan bussikuljetuksin, jotka ovat tilausajoja. Mikäli etsit rippileirille sopivia busseja nuorten kuljetukseen, olet tullut oikeaan paikkaan.

Tilausajot.net tarjoaa sinulle tehokkaan tavan kilpailuttaa kuljetus riparille ilmaiseksi. Tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä liikennöitsijät koko Suomen alueelta ja tarjoukset saat kätevästi suoraan sähköpostiisi. Täytä lomake riparin kuljetuksesta ja odota tarjouksia!