Minne mennään?

Minne mennään?

Kerro lisää

Kerro lisää

Muut toiveet

Muut toiveet

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Löydä rippikoulua varten sopiva tilausajo jättämällä tilausajon tarjouspyyntö.

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Kun etsit rippikoulua varten sopivaa kuljetusta, jätä tilausajon ilmainen tarjouspyyntö täyttämällä Tilausajot.netin lomake.

Välitämme tarjouspyyntösi bussiyrityksille, joiden tarjoukset saat kätevästi suoraan sähköpostiisi. Mikäli siis etsit kustannustehokasta kuljetusta rippikouluun jätä tarjouspyyntö alta!