Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Leirikoulun bussikuljetuksen ilmainen kilpailutus

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Leirikoulu on usein ikimuistoinen kokemus! Kun suunnittelet luokalle leirikoulua ja etsit sopivaa kuljetusta, olet tullut oikeaan paikkaan. Kilpailuttamalla leirikoulunne bussikuljetuksen, löydätte juuri teille sopivan bussin sekä saatte sen parhaaseen hintaan.

Kilpailuttamalla leirikoulun kuljetuksen säästätte myös rahaa leirikoulun muihin aktiviteetteihin. Kilpailutus on helppoa ja nopeaa - yksi tarjouspyyntö riittää. Kauttamme hoituu kaiken kokoiset leirikoulukuljetukset ja liikennöitsijäverkostomme kattaa koko Suomen. Tiesitkö myös, että tilausajo ei ole ainoastaan hauska tapa matkustaan, vaan myös turvallinen.