Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Rauman kesäteatteri

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tervetuloa Rauman kesäteatteriin!

Rauman kesäteatteri sijaitsee kauniilla paikalla merellisessä ympäristössä. Teatteri tarjoaa korkeatasoisia esityksiä, jotka sopivat koko perheelle. Historiallinen ja idyllinen miljöö luo ainutlaatuisen tunnelman jokaiselle teatterivierailulle.

  • Sijainti: Rauma.
  • Ympäristö: Kaunis meri- ja saaristomaisema.
  • Lisätiedot ja liput: Rauman kesäteatteri

Rauman kesäteatterin ohjelmisto sisältää monipuolisia esityksiä, jotka vaihtelevat klassikoista uusiin teoksiin. Esitykset tarjoavat laadukkaita teatterielämyksiä, jotka viihdyttävät kaikenikäisiä katsojia.


Rauman nähtävyydet ja aktiviteetit

Rauma on monipuolinen kaupunki, joka tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa. Yhdistä teatterivierailusi muihin kaupungin kohteisiin!

Vanha Rauma

Vanha Rauma on UNESCO:n maailmanperintökohde ja yksi Suomen parhaiten säilyneistä puukaupungeista. Se tarjoaa upean katsauksen historiaan ja arkkitehtuuriin.

Rauman merimuseo

Rauman merimuseo kertoo alueen rikkaasta merenkulkuhistoriasta. Museo tarjoaa interaktiivisia näyttelyitä ja mielenkiintoisia tarinoita.

Rauman saaristo

Rauman saaristo tarjoaa upeat puitteet veneilyyn, kalastukseen ja luonnosta nauttimiseen. Saaristossa on myös useita upeita luontopolkuja ja retkeilymahdollisuuksia.

Kulttuuritalo Poselli

Kulttuuritalo Poselli järjestää monipuolisia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden, kuten konsertteja, näyttelyitä ja teatteriesityksiä.


Tapahtumat Raumalla

Rauma tarjoaa runsaasti tapahtumia ympäri vuoden. Tässä muutamia suosittuja tapahtumia:

Rauman pitsiviikko

Rauman Pitsiviikko on vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka juhlistaa Rauman pitsiperinteitä. Viikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa, työpajoja ja näyttelyitä.

Blue Sea Film Festival

Blue Sea Film Festival on vuosittainen elokuvafestivaali, joka esittelee uusia ja innovatiivisia elokuvia kotimaisilta ja kansainvälisiltä tekijöiltä.

Rauman joulumarkkinat

Rauman joulumarkkinat tarjoavat perinteistä joulutunnelmaa, paikallisia herkkuja ja käsitöitä. Markkinat ovat suosittu kohde niin paikallisille kuin matkailijoillekin.