04.06.2024

Näin ansaitsette rahaa luokalle tai joukkueelle

Kaksi poikaa tekemässä hauskoja ilmeitä, toinen nyrpistää huuliaan ja toinen rypistää nenäänsä.

Oletteko suunnittelemassa leirikoulua tai luokkaretkeä ja pohditte, miten rahoittaa monelle unohtumaton seikkailu? Tilausajot.net tarjoaa nyt inspiraatiota ja käytännön vinkkejä, kuinka voitte toteuttaa suunnitelmanne kätevästi ja tehokkaasti erilaisten varainhankintakumppaneiden avulla!

Kahvikassa – piristävä vaihtoehto varainhankintaan

Kahvikassa.fi tarjoaa ainutlaatuisen ja tuottoisan tavan kerätä varoja koulujen, yhdistysten ja urheilujoukkueiden tarpeisiin. Myymällä laadukasta kahvia ja teetä, voitte tarjota tukijoillenne jotain, jota useimmat nauttivat päivittäin. Kahvikassa mahdollistaa varainhankinnan, joka ei vain kerää rahaa, vaan myös piristää tukijoidenne arkea laadukkailla tuotteilla.

Kakkutukku – makea lisä varainhankintaanne

Kakkutukku – makea lisä varainhankintaanne

Kakkutukun herkulliset tuotteet ovat loistava valinta koulujen ja yhdistysten varainhankintaan. Heidän valikoimassaan on laaja kirjo suussa sulavia makeisia ja leivonnaisia, jotka myyvät itseään. Täältä löytyy jotain jokaiseen makuun, ja makeisten myynti on helppo tapa kerätä varoja matkanne rahoittamiseksi. Lisätietoja Kakkutukusta ja heidän tarjonnastaan löytyy heidän sivuiltaan, josta saatte vinkkejä ja inspiraatiota tehokkaaseen varainhankintaan.

Gutz – helppo tapa tukea matkaanne

Gutz – helppo tapa tukea matkaanne

Gutz on suomalaisten urheiluseurojen ja koulujen suosima varainhankintakeino. Gutzin varainhankintatuotteet ovat laadukkaita ja niitä on helppo myydä, sillä ne ovat tuotteita, joita jokainen tarvitsee. Gutzin kolmen viikon mittaiset kampanjat ovat riskittömiä ja niitä on helppo hallita, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon erityisesti niille, jotka etsivät vaivatonta tapaa kerätä varoja. Gutz tarjoaa myös henkilökohtaista tukea kampanjan aikana, mikä voi olla suureksi avuksi erityisesti ensikertaisille varainhankkijoille. Jokaisesta myydystä tuotepaketista ansaitsette 5 €.

Tue Tiimiä – digitalisaation mahdollistama helppous ja ajansäästö

Tue Tiimiä – digitalisaation mahdollistama helppous ja ajansäästö

Tue Tiimiä on palvelu, joka helpottaa varainhankintaa digitalisaation avulla. Palvelu on suunniteltu erityisesti joukkueille, luokille ja yhdistyksille, jotka arvostavat helppoutta ja ajan säästöä. Palvelun kautta voitte kerätä varoja tehokkaasti ilman tarpeettomia välivaiheita, ja keskittyä näin itse matkan suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Varainhankintakauppa.fi – ilmainen verkkokauppa rahoituksen keräämiseen

Varainhankintakauppa.fi – ilmainen verkkokauppa rahoituksen keräämiseen

Varainhankintakauppa.fi tarjoaa mahdollisuuden perustaa oma verkkokauppa varainhankintaa varten. Tämä palvelu mahdollistaa varainhankinnan missä ja milloin vain, ja sen tuotevalikoima koostuu pääasiassa suomalaisista tuotteista. Verkkokaupan perustaminen on ilmaista ja vie vain viisi minuuttia. Voitte valita, toimitetaanko tuotteet ryhmänä yhteyshenkilölle vai suoraan ostajalle.

Herkkutukku - makein tapa ansaita rahaa

Herkkutukku - makein tapa ansaita rahaa

Herkkutukku auttaa koululuokkia, urheilujoukkueita ja yhdistyksiä keräämään varoja esimerkiksi luokkaretkiä, leirikouluja ja turnausmatkoja varten. Yksi tärkeimmistä asioista, jota varainhankinta edistää, on tasavertaisuus. Luokkaretket ja leirikoulut ovat ikimuistoisia kokemuksia, joihin herkkutukku auttaa kaikkia lapsia pääsemään mukaan. Varainhankinta myös opettaa lapsille ja nuorille, että rahan eteen on tehtävä työtä. Monelle varainhankinta voi mahdollistaa harrastuksen.

Herkkutukull kotimaisuus on tärkeä asia. Herkkutukku varainhankinta on 100 % suomalainen avainlippuyritys. Herkkutukku tarjoaa varainhankintaan laajan valikoiman erilaisia kotimaisia herkkuja (mm. metrilakut) sekä pesuaineita sekä pehmopapereita, joilla varainhankinta on helppoa.

Ryhmät voivat itse valita myytävän tuotekategorian. Tuotto myynnistä on 30-50 %:n, joka on Suomen parhaimmistoa.

Myynti on helppoa toteuttaa ilmaisen myyntityökalun, Omaherkun avulla. Omaherkussa jokainen voi kirjata itse omat tilaukset sekä tehdä myyntiä omalla verkkokaupalla.

Bussilla sujuvasti leirikouluun ja luokkaretkeen

Leirikoulujen ja luokkaretkien suunnittelu voi olla iso urakka, mutta matkan suunnittelu ja toteutus sujuu vaivattomasti, kun käytössä on luotettava bussikuljetus. Tilausajot.net tarjoaa helpon ja joustavan ratkaisun leirikoulujen ja luokkaretkien kuljetustarpeisiin. Olipa kyseessä sitten matka lähelle tai kauas, kuten Lappiin, Ahvenanmaalle tai vaikkapa naapurimaihin Ruotsiin tai Norjaan, meiltä löydätte budjettiinne sopivan kuljetuksen. Bussimatka tarjoaa mainion tilaisuuden hyödyntää siirtymäaika esimerkiksi ryhmäytymistehtävien parissa, mikä nostaa ryhmähenkeä ja tekee matkasta entistä mieleenpainuvamman. Lisäksi, valitsemalla bussikuljetuksen, valitsette myös ympäristöystävällisen vaihtoehdon, joka on huomattavasti ekologisempi kuin useat yksityisautot yhteenlaskettuna. Kilpailuta ja varaa kuljetus helposti Tilausajot.netin kautta.

Suosittuja leirikoulukohteita Suomessa ja ulkomailla

Suomi tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia leirikoulujen järjestämiseen eri puolilla maata. Voitte valita perinteisten leirikoulukeskuksen, joissa on tarjolla sekä majoitus että ohjattua toimintaa. Ne löytyvät helposti leirikouluyhdistyksen sivuilta. Erikoisempia kokemuksia tarjoavat muun muassa Ahvenanmaa, jossa voi vierailla esimerkiksi Taffelin sipsitehtaalla ja tutustua saariston ainutlaatuiseen kulttuuriin, sekä Lappi, jossa on mahdollisuus kokea huskysafareita ja poroelämyksiä.

Jos kaipaatte kansainvälisempää vaihtoehtoa, leirikoulu voidaan järjestää myös ulkomailla, jossa oppilaat pääsevät sukeltamaan toisen maan kulttuuriin ja harjoittamaan kielitaitoaan. Esimerkiksi Ruotsi ja Norja ovat suosittuja kohteita, joihin matkustaminen bussilla on sekä helppoa että kätevää.

Klassisia luokkaretkikohteita ja uusia elämyksiä

Fazerin tehdasvierailu on monelle koululaiselle odotettu kohokohta, jossa pääsee näkemään kuuluisan makeistehtaan kulissien taakse ja maistelemaan tuoreita herkkuja. Lisätietoa ja varaukset Fazerin vierailukeskukseen.

Suomessa on myös runsaasti huvipuistoja, jotka tarjoavat jännitystä ja hauskuutta kaikenikäisille. Suurimmat huvipuistot, kuten Linnanmäki Helsingissä ja Särkänniemi Tampereella, ovat perinteisiä suosikkeja, mutta myös Tykkimäki Kouvolassa ja Powerpark Kauhavalla tarjoavat unohtumattomia elämyksiä.

Lisäksi Suomen kansallispuistot, kuten Koli, Nuuksio ja Pallas-Yllästunturi, tarjoavat mahtavia mahdollisuuksia luonnon ihailuun ja seikkailuihin ulkona. Kansallispuistot tarjoavat opettavaisia ja inspiroivia retkikohteita, jotka sopivat erinomaisesti niin opetusmielessä kuin virkistäytymiseenkin. Tutustu kansallispuistojen tarjontaan Luontoon.fi sivustolla.

Olipa valintanne mikä tahansa näistä upeista kohteista, Tilausajot.net varmistaa, että kuljetuksenne sujuu suunnitelmienne mukaan. Käynnistäkää suunnitteluprosessi jo tänään ja tehkää tulevasta retkestänne ikimuistoinen!

Kilpailuta kuljetus tästä!

Takaisin