31.01.2023

Bussilla kokoukseen Helsingissä: 3 mielenkiintoista kokouspaikkaa

ryhmä ihmisiä pitämässä kokousta kokoushuoneessa

Helsinki tarjoaa monipuolisen kattauksen toinen toistaan mielenkiintoisempia kokouspaikkoja niin kokouksille, tiimipäiville, koulutustilaisuuksiin kuin vaikkapa tyhy-päiville. Vaikka yrityksen omista tiloista löytyisikin oma kokoustila, kannattaa välillä lähteä pois tutusta miljööstä ja varata kokouspaikka toisaalta.

Kun kokouspaikka ei ole aivan naapurissa tai kävelymatkan päässä, kannattaa harkita bussikuljetuksen kilpailutusta. Tilausajobussin varaus onnistuu helpoiten Tilausajot.netin palvelua hyödyntämällä, josta löytyy kattavasti Helsingin tilausajot. Kokousporukan koon mukaan liikennöitsijät voivat tarjota kokousmatkalle niin pikkubussia, minibussia tai isompaa bussia tai linja-autoa. Riittää kun merkitsee tarjouspyyntölomakkeen henkilömäärän.

3 mielenkiintoista kokouspaikkaa Helsingissä

Village Works - Sky Lounge

Tästä raikkaasta tilasta ei wow-efektiä puutu! Sky Loungen ehdoton vetonaula on upeat, Helsingin kattojen yli avautuvat maisemat. Tila on jaettu kahteen osaan, jotka voi varata joko kokonaisuutena tai erikseen tarpeidesi mukaan. Upean kattoterassin lisäksi käytössä on myös isoilla ikkunoilla varustettu sauna.

Sky Loungeen mahtuu mukavasti noin 40 henkilöä ja tarjoilut voi halutessaan järjestää kätevästi suoraan Sky Loungen kautta. Toisaalta myös omien ruokien (ja juomien) tuominen on sallittua, joten voit itse päättää millaisella menulla haluat hemmotella tiimiäsi. SkyLounge on täydellinen valinta, kun kaipaat hieman luksusta nostamaan tunnelmaa kattoon!

Yellow Corner Studios

Yritystapahtuma, jossa voit samalla ottaa loistavaa kuvamateriaalia? Tämä on se paikka. Järjestä seuraava kokous- tai tiimipäivä rennoissa tunnelmissa ja anna tämän tilan toimia tukenasi sen luomisessa. Tila tulvii kaunista luonnonvaloa, ja maltillisen värikäs sisustus tukee inspiroitumista ja uusia ideoita.

Tarjoilusaralla on lukemattomia vaihtoehtoja: nappaa herkulliset tarjottavat lähiympäristön monesta ravintolasta, tai anna Yellow Cornerin hoitaa catering puolestasi ja keskity itse nauttimaan onnistuneesta kokouspäivästä! Tilasta löytyy myös meikkaushuone ja suihku, jos mielitte hyödyntää kuvausmahdollisuuksia maksimiin. Ehkäpä kaipaisitte esimerkiksi uudet tiimi- ja henkilöstökuvat nettisivuille? Tämä noin 40-50 ihmistä vetävä helmi on taattu hitti!

Mariankatu 3 / Kokoustila ja Lounge

Mariankatu 3:ssa järjestät pienemmälle porukalle intiimin tiimipäivän, kokouksen tai workshopin. Jo tilan sijainti Helsingin Kruununhaassa herättää kunnioitusta, ja sen 1700-luvun restauroitu sisustus on vain piste i’in päälle. Parhaimmillaan 22 henkilöä vetävä tila jakautuu viihtyisään kokoustilaan ja loungeen: hoida bisnes pois alta ja siirry loungeen nauttimaan rennommasta tunnelmasta samojen tilojen sisällä! Suussasulavat tarjoilut loihditaan Mariankadun henkilökunnan toimesta. Nappivalinta, kun kaipaat päivään hieman historian arvokkuutta ja tunnelmaa!

Lisää kokoustiloja löydät osoitteesta Venuu.fi.

Miksi ottaa tilausajo kokouspaikalle?

Tilausajo kokouspaikalle kannattaa, sillä se säästää aikaa ja koko porukka pääsee samaan ajoneuvoon. Näin voidaan jo mahdollisesti jutella alustavia asioita jo matkalla tai vaikkapa keventää tunnelmaa. Myös kulkeminen helppoa, kun tilausajo mukautuu omiin aikatauluihin ja on paikalla silloin, kun tarvitaan. Ei tarvitse miettiä esimerkiksi julkisten kulkuvälineiden aikatauluja tai mahdollisia pysäkkejä tai vaihtoja.

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Takaisin