Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Törnävän kesäteatteri

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tervetuloa Törnävän kesäteatteriin!

Törnävän kesäteatteri sijaitsee viehättävässä Törnävän kaupunginosassa Seinäjoella. Teatteri tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia esityksiä, jotka viihdyttävät kaikenikäisiä katsojia.

  • Sijainti: Seinäjoki, Törnävän kaupunginosa.
  • Ympäristö: Kaunis ja historiallinen Törnävän alue.
  • Lisätiedot ja liput: Törnävän kesäteatteri

Törnävän kesäteatterin ohjelmistossa on monipuolisia esityksiä, jotka vaihtelevat klassikoista uusiin teoksiin. Teatteri tarjoaa korkealaatuisia ja viihdyttäviä esityksiä, jotka koskettavat ja naurattavat katsojia.


Seinäjoen nähtävyydet ja aktiviteetit

Seinäjoki on eläväinen kaupunki, joka tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa. Yhdistä teatterivierailusi muihin kaupungin kohteisiin!

Törnävän kartano

Törnävän kartano on historiallinen kartano, joka sijaitsee kauniilla paikalla joen varrella. Kartano tarjoaa näyttelyitä ja tapahtumia ympäri vuoden.

Aalto-keskus

Aalto-keskus on Alvar Aallon suunnittelema arkkitehtuurikokonaisuus, joka on yksi Seinäjoen tunnetuimmista nähtävyyksistä. Keskus sisältää mm. kaupungintalon ja kirjaston.

Seinäjoen taidehalli

Seinäjoen taidehalli esittelee nykytaiteen näyttelyitä ja tarjoaa tilaisuuksia tutustua taiteen eri muotoihin. Taidehalli sijaitsee kulttuurikeskus Kalevan Navetassa.

Duudsonit Activity Park

Duudsonit Activity Park on sisäseikkailupuisto, joka tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja hauskanpitoa kaikenikäisille. Puistossa on mm. trampoliineja, kiipeilyratoja ja pelejä.

Joupiskan ulkoilualue

Joupiskan ulkoilualue tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun ja liikuntaan. Alueella on mm. hiihtolatuja, vaellusreittejä ja frisbeegolfrata.


Tapahtumat Seinäjoella

Seinäjoella järjestetään runsaasti tapahtumia ympäri vuoden. Tässä muutamia suosittuja tapahtumia:

Tangomarkkinat

Tangomarkkinat on Suomen suurin tango- ja iskelmämusiikin festivaali, joka houkuttelee vuosittain tuhansia kävijöitä. Festivaali tarjoaa monipuolista ohjelmaa ja kilpailuja.

Vauhtiajot

Vauhtiajot on moottoriurheilun ja musiikin yhdistävä tapahtuma, joka järjestetään vuosittain Seinäjoella. Tapahtuma tarjoaa kilpa-ajoja ja konsertteja.

Provinssi

Provinssi on yksi Suomen suurimmista ja tunnetuimmista rockfestivaaleista. Festivaali järjestetään Seinäjoella ja se houkuttelee vuosittain tuhansia musiikin ystäviä.