Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Kun haluat vertailla tilausajoja helposti, olet tullut oikeaan paikkaan!

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Haluatko vertailla tilausajojen hintoja helposti ja tehokkaasti? Tilausajot.netissä vertaat tilausajot helposti jättämällä tarjouspyynnön tilausajotarpeestasi. Tarjouspyynnön jättäminen on maksutonta ja palveluamme käyttävät taksi- ja bussiyrittäjät voivat jättää tarjouksia tarjouspyyntöösi. Näet kaikki saamasi tarjoukset yhdellä sivulla allekkain ja pääset helposti vertailemaan saamiasi tarjouksia.