15.10.2021

Pikkujoulut ja bussi - lyömätön yhdistelmä

iloinen nainen hymyilee

Pikkujoulukuljetus kruunaa pikkujoulut, olipa kyseessä muutaman hengen kuljetus taksilla tai ison porukan siirtymä bussilla! Pikkujoulukausi on taksi- ja bussiyrittäjien kiireisintä aikaa, joten kilpailutus kannattaa tehdä heti kun pikkujoulujen suunnittelu alkaa.

Bussi kaikissa kokoluokissa on mitä loistavin tapa hoitaa pikkujoulun siirtymät. Pikkujoulu alkaa keskimäärin lokakuussa ja kestää jouluun asti. Toki monella alalla on tapana juhlia pikkujouluja vielä tammikuussa, etenkin jos pikkujoulukausi on se kiireisin sesonki omalla alalla. Esimerkiksi ravintola-alalla tämä on tavallista.

Pikkujoulukyyti ennakkoon

Pikkujouluaika näkyy myös tilausajoissa ja loppuvuosi onkin yksi kiireisin aika taksi- ja bussiyrittäjille. Fiksuimmat pikkujoulujuhlijat sen takia hoitavatkin pikkujoulujen siirtymiset ennakkoon, sillä mikä onkaan ikävämpää, kuin odottaa taksia pakkassäässä pihalla? Ennakkotilauksella ja etenkin ennakkoon tehdyllä kilpailutuksella pikkujoulukuljetuksen voi saada rutkasti parempaan hintaan! Jos vielä epäröit niin kannattaa lukea artikkelimme: 5 syytä kilpailuttaa tapahtuman kuljetukset.

Bussin kilpailutus on tehokasta ja nopeaa

Etenkin isojen yritysten pikkujouluissa on tavallista, että pikkujoulukuljetus hoidetaan linja-autolla tai pikkubussilla. Bussin hankinta tavallisesti hoidetaan ennakkoon ja tähänkin Tilausajot.netin kilpailutuspalvelu on onnen omiaan! Usein yritysten pikkujouluista vastaavan henkilön työkuvaan kuuluu hyvin paljon erilaisia työtehtäviä, joten miksi kannattaisi tuhlata aikaa soittelemalla eri bussifirmoille tai lähettämällä kymmeniä eri sähköposteja? Tilausajot.netin lomakkeella kun tavoittaa lähes 200 taksi- ja bussiyrittäjää samantien ja lomakkeen lähetyksen jälkeen voi keskittyä tärkempiin asioihin.

Ripaus luksusta pikkujoulujen siirtymiin?

Moni odottaa vuoden 2022 pikkujouluja, sillä monet joutuivat perumaan edellisen vuoden pikkujoulut ja muut tapahtumat. Mikäli pikkujoulukuljetukseen haluaa ripauksen luksusta, kannattaa pikkujoulukuljetukseen valita premium-kuljetus, eli premium-taksi tai premium-bussi. Tällöin kuljetus tapahtuu uudehkolla ja tyylikkäällä kalustolla ja autossa voi olla tarjolla lisäpalveluita. Jos pikkujouluseurue taas pitää laulamisesta, kannattaa harkita olisiko karaokelaitteet taksissa tai bussissa hauska lisä.

Aloita pikkujoulut jo bussissa - muutama hauska vinkki

Miksi et aloittaisi pikkujoulun hauskuutta jo bussimatkalla tai kun olette ryhmän kanssa siirtymässä paikasta toiseen? Bussisa hauskoja viihdykkeitä ovat erilaiset pelit! Hyviä pelejä, jotka onnistuu kaikkien istuessa ovat erilaiset tieto- ja musavisat sekä bingo. Näistä kannattaa tehdä oman porukan tyyliset ja jättää valmiit tietovisat/bingot kauppaan ja käyttää hetki askarrellen.

Etsitkö vielä paikkaa, jossa järjestää pikkujoulut? Löydä parhaat pikkujoulutilat Venuusta!

Takaisin