28.01.2022

Abiristeilyn bussikuljetukset ja bussihintojen vertailu

abiristeilyllä paljon juhlivia nuoria

Abiristeily 2022 toteutuu huhtikuussa ja vuoden parhaat bileet käydään laivalla. Abit kulkevat helpoiten satamaan yhdellä isolla bussilla, jolloin juhlat voidaan aloittaa jo ennen itse risteilyä. Bussikuljetuksen hintojen vertailu on helppoa, jonka jälkeen bussin ennakkotilaus sujuu käden käänteessä.

Mikä on Abiristeily

Abiristeily on abeille, abiturienteille suunnattu risteily. Usein risteily on vuorokauden kestävä risteily tai risteily, joka kestää kaksi yötä, ja jossa laiva käy esimerkiksi Tukholmassa. Abiristeilyllä tavallisesti on erilaisia esiintyjiä ja risteilystä voidaankin kutsua ns. bileristeilyksi. Vuoden 2022 ja 2023 lipunmyynti on alkanut ja lippuja voi ostaa Abiristeilyt.fi lipunmyynnistä.

Miten vertailla bussihintoja

Abiristeilylle saavutaan usein koko luokan voimin, joten helpoiten matka satamaan taittuu isolla bussilla, johon mahtuvat kaikki abit. Usein abit haluavat bussikuljetuksen opiskelijaystävälliseen hintaan. Tällöin kannattaakin tehdä bussien hintavertailua ja se on tehty todella helpoksi Suomen suurimmalla ja suosituimmalla tilausajosivustolla - Tilausajot.netissä. Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoittaa liikennöitsijät ympäri Suomen ja pääsee vastaanottamaan heidän tarjouksia. Hinta voi siis yllättää positiivisesti ja bussikuljetuksen satamaan voi saada hyvään hintaan!

Hintavertailu on helppoa Tilausajot.netissä, sillä voit määrittää mihin päivämäärään ja kellonaikaan asti haluat vastaanottaa tarjouksia. Tämän jälkeen näet kaikki vastaanotetut tarjoukset allekkain ja ihan ensimmäiseksi yhteenvedon, jossa näkyvät kaikki vastaanotettujen tarjousten hinnat! Hintojen lisäksi kannattaa tietysti myös vertailla tarjouksien sisältöjä, sillä toisissa voi olla esimerkiksi uudempi bussi tai joustavamman peruutusehdot.

Miten löytää sopivan kokoinen bussi

Ilman Tilausajot.netiä voi olla vaikea miettiä minkä kokoinen bussikuljetus tai linja-auto sopisi omalle abiporukalle. Onneksi Tilausajot.netin valmiin lomakepohjan avulla voi jättää tarjouspyynnön, eikä tilaajan tarvitse miettiä lainkaan minkä kokoinen bussi olisi sopiva. Liikennöitsijät nimittäin katsovat tarjouspyynnöltä henkilömäärää ja tarjoavat ajoon sen mukaan sopivan kokoista bussia.

Miksi kulkea satamaan bussilla omien autojen sijaan

Bussikuljetus lyö monessa eri aihealueessa yksityisautoilun. Abeille ehkä suurin syy valita bussi on ehdottomasti se, ettei kenenkään tarvitse hypätä risteilyn jälkeen (tai ennen) auton ratin taakse. Muita syitä on bussin helppous ja mahdollisuus ryhmähengen nostatukseen jo ennen varsinaista risteilyä. Lisäksi myös linja-auton päästöt ovat pienemmät verrattuna useaan henkilöautoon. Kannattaakin lukea lisää aiheesta blogistamme, jossa pohdimme kannattaako tilata bussi vai kulkea omilla autoilla.

Takaisin