01.12.2022

Tilausajot.net on luotettava kumppani

luotettava kumppani logo

Me Tilausajot.netissä olemme aina hoitaneet lain vaatimat velvoitteet ja päätimme ottaa käyttöön myös Luotettava kumppani -palvelun, sillä halusimme tehdä palvelustamme entistä läpinäkyvämmän. Voit koska tahansa tutustua yrityksemme Luotettava kumppani -raporttiin.

Toimme myös loppuvuodesta 2022 liikennöitsijöille mahdollisuuden lisätä tilausajojen tarjouksille sekä Tilausajot.netissä näkyvälle yrityssivulle Luotettava kumppani -tunnuksen, mikäli ko. yritykselle on myönnetty Luotettava kumppani -sertifikaatti.

Mikä on Luotettava kumppani?

Luotettava Kumppani on sähköinen palvelu, jonka takana on Vastuu Group. Palvelu helpottaa tilaajavastuulain velvoitteiden hoitamista. Palvelu kerää Luotettaviksi Kumppaneiksi liittyneiden yritysten tilaajavastuutiedot, joista koostetaan Luotettava Kumppani -raportti, jonka tilaaja voi tarkistaa, ladata ja tallentaa pdf-muotoisena. Luotettava kumppaniksi liittynyt yritys voi tällä tavalla helposti osoittaa olevansa rehti toimija, joka hoitaa velvoitteensa.

Mistä tunnistaa vastuullisen liikennöitsijän?

Tilausajot.netin liikennöitsijöiltä tarkistetaan palveluun liittyessä, että heiltä löytyy asianmukainen ja voimassaoleva henkilöliikennelupa tai taksilupa. Liikennöitsijä voi ilmoittaa lupatietonsa Tilausajot.netissä yritystiedoissaan. Lisäksi kunkin liikennöitsijän ja taksiyrityksen lupatiedot voi tarkistaa Liikenne- ja viestintävirasto Traficomista.

Vaadimme myös Tilausajot.netin verkoston liikennöitsijöitä suomalaista y-tunnusta, joten kaikki verkostostammme löytyvät yritykset ovat kotimaisia taksi- ja bussiyrityksiä.

Osa Tilausajot.netin liikennöitsijöistä on ottanut käyttöönsä Luotettava kumppani -palvelun ja pyytänyt lisäyksen Tilausajot.netissä oleviin yritystietoihinsa sekä tarjouksille. Lisäksi kunkin kuljetusyrityksen verovelkarekisteritiedot voi tarkistaa maksutta yritys- ja yhteisötietojärjestelmä YTJ:stä.

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Kuinka paljon tilausajo maksaa?
Miksi tilausajon kanssa kannattaa olla ajoissa liikenteessä
Tilausajojen peruutusehdot ja ajon peruutus

Turvallinen ja riskitön tilausajon kilpailutus

Tilausajot.netissä tilausajon tarjouspyynnön teko on maksutonta, eikä sido käyttäjää mihinkään. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, ettei tarjouspyynnön tekijää ole velvoitettu tekemään tilausta, vaan käyttäjä voi olla hyväksymättä mitään tarjouksista.

Tilausajot.netin käyttäjän ilmoittamat yhteystiedot myös pysyvät yksityisinä, eikä niitä näytetä tarjouspyynnöön yhteydessä. Yhteystiedot toimitetaan ainoastaan liikennöitsijälle, jonka tarjouksen käyttäjä hyväksyy. Tämä sen takia, että ko. liikennöitsijä voi vahvistaa tilausajon ja ajon yksityiskohdista voidaan hyväksynnän jälkeen sopia suoraan liikennöitsijän ja tilaaja-asiakkaan välillä.

Takaisin