17.05.2023

Tilausajo Turku - Vertaa ja valitse paras

Ihmishahmoja kulkee kohti Turun linnaa

Turun tilausajohintoja vertaillaan ja haetaan vuosittain satoja. Nämä tilausajot koostuvat eriliaisista ja kokoisista ryhmistä, jotka matkustavat niin pikkubussilla, minibussilla, linja-autolla kuin isoilla turistibusseilla. Turusta matkustetaan niin lähikuntiin, kuten Turun saaristokaupunkeihin kuin kauemmas isoihin kaupunkeihin kuten Helsinkiin ja Tampereelle. Lisäksi Turusta tehdään runsaasti tilausajomatkoja bussilla kaupunkeihin, joihin ei kulje juna.

Turussa suosittuja tilausajon lähtöpaikkoja ovat Turun linja-autoasema, Turun keskusta, yritysten omat toimipisteet ja toimistot, koulut, hotellit sekä seurakuntakeskukset. Sen sijaan suosittuja matkakohteita Turussa on Turun linna, Turun saaristo sekä lukuisat museot ja nähtävyydet. Turun tilausajoja hoitaa monipuolisesti Turun bussiyhtiöt sekä liikennöitsijät muualta Suomesta.

Minibussi Turku

Minibusseja Turussa löytyy kaikista kokoluokista aina alle 10 hengelle kuin yli 20 hengelle. Minibussia varatessa kannattaa ottaa huomioon, ettei ajoneuvossa ole wc-tiloja sekä jalkatilaa on useimmiten vähemmän. Kannattaa ottaa huomioon, että osa käyttää tilataksista (8+1 paikkaisesta) nimitystä minibussi tai jopa pikkubussi. Voit tutustua siihen, mitä eroa on minibussilla ja pikkubussilla.

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Halvat bussit Turku - hintavertailu on kaiken A ja O

Turusta haetaan paljon bussikuljetuksia erilaisille ryhmille, jotka tekevät paljon erilaisia matkoja ympäri Suomea. Näitä ovat muun muassa juniorijääkiekkojoukkueet Turun palloseurasta, eli TPS:stä. Lisäksi myös muut urheiluseurat ja joukkueet kulkevat paljon linja-autoilla ja bussilla Turusta. Halvan bussin voi saada helpon hintavertailun ja kilpailutuksen avulla.

Turun bussit hoituu helpoiten Tilausajot.netin hintavertailulla, jossa on tilausajoja hoidettu, kilpailutettu, vertailtu ja varattu yli 10 vuoden kokemuksella! Tilausajot.net on myös Luotettava kumppani, joten palveluun voi todellakin luottaa. Sopivan tarjouksen valinta on palvelussa helppoa ja kilpailutuksen päätteeksi voi tulostaa kätevän kilpailutusyhteenvedon.

Tilataksi Turku - ennakoi ja säästä

Halpojen bussien lisäksi kannattaa muistaa tehdä myös tilataksin ennakkotilaus Turussa! Ennakkotilauksen avulla voi olla varma taksin saatavuudesta, eikä tarvitse lähteä etsimään taksitolppia tai muutenkaan metsästämään sopivaa tilataksia. Lisäksi ennakkoon tilatulla taksitilauksella voi säästää niin ennakkomaksussa, kuin koko taksimatkan hinnassa.

Tilausajot.netistä liikennöitsijöiltä löytyy tilatakseja moneen eri lähtöön. Palvelun kautta löytyy niin tavalliset tilataksit perusvarusteilla kuin premium-taksit. Ensiluokkaiseen palvelukokemukseen premium-kuljetus on oikea valinta. Usein myös tavallinen tilausajo ilman premiumia, on loistava palvelukokemus sillä myös tavallista tilataksia kuljettaa ammattitaitoinen ammattikuljettaja. Tilausajot.netissä näkee jokaisen liikennöitsijän arvostelut, miten aiemmat tilausajot ovat sujuneet, joten nämä arvostelut kannattaa lukea.

Takaisin