09.03.2023

Tilausajobussit, minibussit ja linja-autot ryhmälle Jyväskylässä

Jyväskylän silta valaistuna pimeällä

Tilausajobussi Jyväskylässä on helppo ja mukava tapa hoitaa siirtymiset, niin lyhyillä kuin pidemmillä matkoilla. Jyväskylästä tehdään paljon tilausmatkoja minibussilla ja linja-autolla esimerkiksi Tampereelle. Suosittuja kohteita etenkin luokkaretkillä on tilausajo Särkänniemeen.

Linja-auto ryhmälle Jyväskylässä löytyy kaikissa kokoluokissa, jolloin kaikenkokoisten ryhmien liikuttelu linja-autolla ja tilausajobussilla onnistuu helposti. Tilausajobussien kilpailutus ja vertailu kannattaa tehdä aina ennakkoon, olipa kyseessä Jyväskylän tilausajobussit tai Jyväskylän minibussit.

Tilausajobussi Jyväskylä - suositut lähtöpaikat

Jyväskylästä tehdään satoja erilaisia tilausajomatkoja kaikkialle Suomeen ja ulkomaille. Tilausajoja hakevat niin koululuokat luokkaretkille ja leirikouluun, yritykset, yhdistykset kuin urheiluseurat. Myös minibussi Jyväskylässä on suosittu ja kätevä tapa liikkua pienemmällä porukalla, joka ei tarvitse isoa linja-autoa. Jyväskylän minibussit, pikkubussit ja linja-autot löytyvätkin helpoiten kotimaiselta Tilausajot.net-palvelusta, jossa voi kilpailuttaa kaikenkokoiset tilausajot.

Suosituin lähtöpaikka Jyväskylän tilausajoissa on Jyväskylän matkakeskus, eli Jyväskylän bussi- ja juna-asema (Hannikaisenkatu 20, 40100 Jyväskylä). Lerikoulujen ja luokkaretkien suosituimmat lähtöpaikat ovat koulut ja oppilaitokset, josta koululaiset lähtevät viettämään ikimuistoista päivää. Urheiluseurat sen sijaan aloittavat tilausajon useinmiten urheiluhallilta tai treenipaikalta. Urheiluseurojen tilausajot ovatkin usein pelimatkoja tai tilausajo kisapaikalle, leirille tai turnaukseen.

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Jyväskylän tilausajot risteilylle

Jyväskylästä tehdään myös paljon tilausmatkoja niin Helsinkiin kuin ulkomaille. Esimerkiksi monet ryhmät tilaavat bussikuljetuksen risteilyä varten, eli bussikuljetuksen määränpää on joko Katajanokan satama tai Länsisatama. Tilausajo risteilylle onkin helpoin ja vaivattomin tapa saapua risteilylle. Lisäksi risteilylle tilausajo on yksityisautoilua selkeästi parempi vaihtoehto.

Lopuksi haluamme muistuttaa Jyväskylän tilausajoissa ja minibussien kilpailutuksessa seuraavista asioista:

  1. Ole ajoissa tarjouspyynnön kanssa. Tilausajot.netissä haetaan vuosittain yli 15 000 tilausajoa, joten myös muut tilaaja-asiakkaat voivat olla samaan aikaan hakemassa tilausajoja.
  2. Älä jätä tarjouksen valintaa viime tinkaan. Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarausehdoin, eli tilaus astuu voimaan kun liikennöitsijä on sen erikseen vahvistanut.
  3. Vertaile tarjouksia ja välty yllätyksiltä. Kannattaa muistaa, ettei halvin aina ole paras vaihtoehto.

Takaisin