21.12.2022

Kun joulupukki porot bussiin vaihtoi

Joulupukki kädet ristissä vatsan päällä

Kaikki tietävät joululaulun, jossa naapurin Ville pohtii, josko joulupukki ostaisi Korvatunturille helikopterin. Haluamme haastaa Villen idean ja ehdottaa pukille kulkupeliksi taksia tai bussia, kun porot ovat estyneet.

Bussi ja pukki

Tilausajo on turvallinen tapa matkustaa ja Pukki, jos kenen tarvitsee matkasta paikasta toiseen turvallisesti. Lisäksi bussin kyytiin mahtuu runsaasti matkatavaroita, eli Joulupukin tapauksessa joululahjoja. Uskallamme väittää, että linja-autoon mahtuu enemmän lahjoja kuin porojen vetämään rekeen.

Bussilla kulkiessa pukin ei myöskään tarvitse miettiä ulkona vallitsevaa säätilannetta, sillä bussissa matkustaminen on mukavaa ja lämpötilakin on mukava. Lisäksi bussiin voi ottaa useamman tontun ja viettää laatuaikaa yhdessä erilaisten ajanvietteiden kanssa. Lisäksi bussissa usein voi kuunnella musiikkia (tässä tapauksessa joululauluja), toisin kuin reessä.

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Pikkujoulut ja bussi - lyömätön yhdistelmä
Kuinka varmistat parhaat pikkujoulukyydit
Vertaa tilausajotarjouksien sisältö ja välty yllätyksiltä

Taksi ja pukki

Mikäli pukki haluaa matkata bussin (tai porojen) sijaan taksilla, kannattaa kulkupeliksi valita pienen taksin sijaan tilataksi, jossa on matkustajapaikkoja useinmiten kahdeksalle. Näin Pukin toimittamat joululahjat mahtuvat paremmin mukaan ja lisäksi pukki voi ottaa muutaman tontun matkaseuraksi.

Pukille bussi Tilausajot.netistä

Bussin, minibussin, pikkubussin ja tilataksin hankinta on helpointa Tilausajot.netin avulla, sillä palvelu kokoaan yhteen paikkaan Suomen kuljetusyritykset. Näin korvatunturin väki voi vaivattomasti yhdellä tarjouspyynnöllä hankkia pukille sopivan kulkupelin.

Pukin toki kannattaa vertailla tarjouksia sekä tutustua liikennöitsijän arvosteluihin. Näin tilausajo sujuu ilman yllätyksiä aina tilauksesta itse bussimatkaan. Tilausajon jälkeen myös pukin kannattaa jättää arvostelu, miten tilausajo sujui. Näin pukki voi auttaa muita palvelun käyttäjiä, kun he ovat tekemässä valintaa tilausajosta.

Ja naapurin Villen helikopteri-ehdotukseen voidaan näin loppuun vielä todeta, että tilausajobussi on huomattavasti edullisempi kuin helikopteri.

Tilausajot.netin tiimi toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista joulua!

Takaisin