01.01.2024

Uusi vuosi, uudet tilausajot ja sama tuttu Tilausajot.net

punainen bussi pysähtyneenä bussipysäkille

Tilausajot.net on paras valinta uuden vuoden tilausajoille. Palvelun helppokäyttöisyys ja nopeus takaavat sen, että löydät sopivan kuljetuksen lähelle ja kauas.

Tilausajobussi ovat kätevä tapa liikkua myös vuonna 2024 ryhmän kanssa. Olipa kyseessä sitten yritysvierailu, pelimatka tai vaikkapa polttarit tai leirikoulu - meiltä löytyy tilausajot kaikkiin tarpeisiin ja kaikissa kokoluokissa. Tilausajoissa kannattaa muistaa olla ajoissa liikenteessä, sillä parhaat tarjoukset viedään aina päältä.

Tilausajon hinta muodostuu useasta tekijästä

Tilausajon hinta oostuu monesta eri tekijästä, kuten ajoneuvon koosta, matkan pituudesta ja ajankohdasta. Esimerkiksi viikonloppuisin ja juhlapyhinä tilausajon hinta on korkeampi kuin arkisin. Myös ajoneuvon koko vaikuttaa hintaan: iso bussi on kalliimpi kuin minibussi tai pikkubussi. Tilausajon hintaan vaikuttaa myös se, kuinka monta matkustajaa on mukana. Mitä enemmän matkustajia, sitä edullisemmaksi hinta yleensä tulee per henkilö.

Kilpailuta ja löydä paras tarjous

Kun suunnittelet tilausajoa, kannattaa kilpailuttaa eri vaihtoehtoja ja varmistaa, että tilausajon hinta on kohdallaan. Tilausajopalveluita on tarjolla monia erilaisia, joten kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin ja valita itselleen sopivin tilausajon tarjous. Kannattaa aina muistaa tarkistaa tarjouksen sisällön kokonaisuus sekä minkälaisella kalustolla ko. liikennöitsijä on suunnitellut ajavansa tilausajon.

Hinta tilausajolle on helppo selvittää Tilausajot.netin ilmaisen kilpailutuksen avulla, jolloin yhdellä tarjouspyyntölomakkeella tavoittaa kaikki verkoston liikennöitsijät. Näin tilausajon hinta on tarkka ja selkeä, kun kaikki liikennöitsijät tekevät tarjouksensa käyttäen täysin samoja tietoja tulevasta kuljetustarpeesta

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Tilausajot.net on Suomen suosituin

Tilausajot.net on erittäin suosittu palvelu, jota käyttää yli 75 000 tyytyväistä käyttäjää. Yli 92 %* Tilausajot.netin käyttäjistä suosittelisi palvelua ystävilleen. Tämä kertoo palvelun laadusta ja helppokäyttöisyydestä. Tilausajot.netin avulla voit löytää sopivan kuljetuksen nopeasti ja vaivattomasti.

Tiesithän, että Tilausajot.net-palvelun käyttö on täysin riskitöntä. Tarjouspyynnön tekijän nimi- tai sähköpostitietoja ei näytetä palvelussa. Tiedot toimitetaan vain, mikäli palvelussa tekee tilauksen.

Ota lisää vinkkejä tilausajoihin, tilausajojen kilpailutukseen Tilausajot.netin Instagramista, Facebookista ja blogista!

*Asiakastyytyväisyystutkimus (03/2023)

Takaisin