Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Imatran kesäteatteri

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tervetuloa Imatran kesäteatteriin!

Imatran kesäteatteri sijaitsee upealla paikalla Saimaan rannalla, tarjoten unohtumattomia teatterielämyksiä kauniissa ympäristössä. Teatterin ohjelmisto kattaa monipuolisia esityksiä, jotka sopivat koko perheelle.

  • Sijainti: Imatra, Saimaan rannalla.
  • Ympäristö: Kaunis järvimaisema ja vehreä luonto.
  • Lisätiedot ja liput: Imatran kesäteatteri

Imatran kesäteatterin ohjelmisto sisältää monipuolisia esityksiä, jotka vaihtelevat klassikoista uusiin teoksiin. Teatteri tarjoaa laadukkaita esityksiä, jotka viihdyttävät kaikenikäisiä katsojia.


Imatran nähtävyydet ja aktiviteetit

Imatra on kaunis kaupunki, joka tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa. Yhdistä teatterivierailusi muihin kaupungin kohteisiin!

Imatrankoski

Imatrankoski on yksi Suomen tunnetuimmista luonnonnähtävyyksistä. Kosken näytökset ovat suosittuja tapahtumia, jotka houkuttelevat matkailijoita läheltä ja kaukaa.

Imatran Valtionhotelli

Imatran Valtionhotelli on upea jugendtyylinen hotelli, joka tarjoaa ylellistä majoitusta ja ainutlaatuisen ympäristön. Hotelli sijaitsee aivan Imatrankosken vieressä.

Saimaan risteilyt

Saimaan risteilyt tarjoavat upean mahdollisuuden nauttia Saimaan kauniista järvimaisemista. Risteilyt lähtevät Imatran satamasta ja tarjoavat erilaisia reittejä ja elämyksiä.

Vuoksen kalastuspuisto

Vuoksen kalastuspuisto on loistava kohde kalastuksesta ja ulkoilusta nauttiville. Puisto tarjoaa erinomaiset kalastusmahdollisuudet sekä kauniit ulkoilureitit.

Imatran kylpylä

Imatran kylpylä on täydellinen paikka rentoutumiseen. Kylpylä tarjoaa monipuolisia kylpylähoitoja, saunoja ja altaita kaikenikäisille.

Holiday Club Saimaa

Holiday Club Saimaa tarjoaa ylellistä majoitusta, kylpyläpalveluja ja monipuolisia aktiviteetteja koko perheelle. Hotelli sijaitsee kauniilla paikalla Saimaan rannalla.


Tapahtumat Imatralla

Imatralla järjestetään runsaasti tapahtumia ympäri vuoden. Tässä muutamia suosittuja tapahtumia:

Imatranajot

Imatranajot on vuosittain järjestettävä moottoripyöräkilpailu, joka kerää tuhansia katsojia ja kilpailijoita ympäri maailmaa. Tapahtuma on yksi Suomen suurimmista moottoriurheilutapahtumista.

Imatran kylpylän tapahtumat

Imatran Kylpylä järjestää ympäri vuoden erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja, kuten konsertteja, tanssi-iltoja ja lasten tapahtumia.

Imatran teatterifestivaali

Imatran teatterifestivaali on vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka tuo yhteen teatteriryhmiä eri puolilta Suomea ja tarjoaa monipuolisia esityksiä kaikenikäisille.