Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Tilausajo Rovaniemelle aina parhaaseen hintaan

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tilausajo Rovaniemelle on hyvä tapa lähteä kokemaan kaunista Lappia. Tilausajot.net -palvelun liikennöitsijät kuljettavat turvallisesti ja ammattitaidolla kaiken kokoiset ryhmät napapiirille kokemaan kaamoksen, keskiyön auringon, ruskan ja revontulet!

Rovaniemi on Joulupukin virallinen kotikaupunki, jossa koko perhe voi tutustua Joulupukin pajakylään ja kokea joulun taikaa ympäri vuoden! Rovaniemellä pääsee myös kokemaan lappalaisia perinteitä, luonnon kauneutta ja vauhdikkaita elämyksiä. Lisäksi kaupunki tarjoaa modernia kaupunkielämää ja upeaa arkkitehtuuria.

Rovaniemen monipuolisista ja laajasta majoitus- ja ruokapaikoista löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Miltä kuulostaisi talvella lumimajoitus lumihotellissa Lapin luonnon keskellä tai ruokailu upeassa jääravintolassa?

Tutustu lisää Lapin pääkaupunkiin Rovaniemen kaupungin matkailusivulta ja suunnittele seuraava tilausmatka Rovaniemelle!