12.11.2022

Lahti - Bussit ja tilausajot

 Lahden hyppyrimäet

Lahden tilausajot sekä Lahden bussiyritykset ja minibussit löytyvät helpoiten yhdestä paikasta, joka tietysti on Tilausajot.net. Tiesitkö, että Lahti on samalla yksi suosituista tilausajokohteista? Myös useat tilausajot alkavat Lahdesta ja matkakohteet ovat ympäri Suomea. Lisäksi Lahdessa tehdään Päijät-Hämeen sisällä tapahtuvia tilausajoja, jotka ovat usein siirtymisiä paikasta toiseen.

Lahden bussi- ja hintavertailu

Lahden bussit kannattaa aina kilpailuttaa ja ottaa tällä tavoin ajantasainen hinta tilausajolle. Valmiilla tarjouspyyntölomakkeella on helppoa ja yksinkertaista saada tarjous tilausajosta Tilausajot.net-palvelun avulla. Näin tulleet tarjoukset on helpointa vertailla keskenään, sillä kaikki liikennöitsijät ovat saaneet täysin samat tiedot.

Jos joskus mietit, miksi tulleissa tarjouksissa on heittelyä hinnassa, kannattaa muistaa, että tarjouksia voi tehdä liikennöitsijä myös naapurikunnasta tai liikennöitsijä pystyy hyödyntämää tyhjää kapasiteettiaan ko. tilausajolle.

Mitä ottaa huomioon Lahden tilausajoissa?

Lahden tilausajoissa tulee ehdottomasti olla ajoissa liikenteessä, jotta ryhmä saa tilausajon parhaaseen hintaan. Tämä ei siis koske ainoastaan kiireisimpiä sesonkeja, vaan tarjouspyynnön kanssa kannattaa olla hyvissä ajoin ympäri vuoden. Mikäli käykin niin, että tilausajon tarve yllättää ja bussia tarvitaan esimerkiksi jo viikon päästä, niin Tilausajot.net auttaa tietenkin myös tällaisessa tilanteessa!

Tilausajot.netissä toimitamme tarjouspyyntösi kaikille verkostomme liikennöitsijöille niin Lahdessa kuin muualla Suomessa, joten parhaassa tapauksessa tarjouspyyntösi näkyy yli 150 liikennöitsijälle! Kiireisessä tilanteessa voit valita tarjouksen heti sen saavuttua, eli ennen kuin mitä olet määrittänyt Haluan tarjoukset viimeistään -kohtaan.

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Monta ihmistä mahtuu bussiin?
Tarjous on voimassa välimyyntivarausehdoin - Tutustu termiin
Tilausbussin hinta-arvio, kilpailutus ja valinta

3 x Menovinkkiä Lahteen

Lahden satama

Lahden satama on etenkin kesällä yksi pakollinen matkakohde, jossa kannattaa käydä. Satamassa on toinen toistaan ihanampia kahviloita ja ravintoloita, joista voi katsella Vesijärven maisemia. Myös satama on tunnelmallinen paikka pelkkään kävelyyn. Kannattaa myös tutustua Vesijärven risteilyihin, jotka lähtevät Lahden satamasta.

Museot

Lahdesta löytyy useampi kiinnostava museo, kuten hiihtomuseo ja moottoripyörämuseo. Lisäksi Lahdesta löytyy myös radio- ja tv-museo Mastola sekä uusi elämyksellinen museo Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva.

Lahden hyppyrimäet

Lahti on tietysti tunnettu hyppyrimäistään, joissa voi tänä päivänä käydä esimerkiksi seinäkiipeilemässä, hiihtohissikyydissä sekä ihailla maisemia hyppytornista. Lisäksi hyppyrimäen montussa sijaitsee Lahden maauimala, joka on suosittu paikka kesäisin.

Takaisin