23.04.2021

Tilausajo Jyväskylään - Selvitä hinta helposti

Jyväskylä satama nainen katsoo laivaa kesällä

Tilausbussi ryhmälle Jyväskylän alueella tai toisesta kaupungista Jyväskylään kannattaa kilpailuttaa ja ottaa tilausajo samalla myös parhaaseen hintaan. Tilausajoja Jyväskylään tehdään paljon Suomen suosituimmalla tilausajosivustolla ja usein minibussi ryhmälle onkin suosituin tapa hoitaa tilausajokuljetus. Jyväskylän sisällä tehdään myös paljon siirtymiä niin minibussilla kuin tilataksilla mutta ei ole lainkaan epätavallista vuokrata minibussi.

Jyväskylään tehdään paljon erilaisia tilausajoja, jotka koostuvat esimerkiksi eri lajien kisamatkoista, polttarikuljetuksista, TYHY-siirtymistä, yirtysvierailuista sekä tavallisista taksisiirtymisistä. Jyväskylä on myös vilkas opiskelijakaupunki, joka näkyy myös katukuvassa. Tästä syystä myös erilaiset opiskelijajärjestöt tilaavat bussikuljetuksia Jyväskylään.

Tilausajon hinta-arvio ja hintavertailu

Ota hinta-arvio tilausajolle Tilausajot.netin avulla kun matkan määränpää on Jyväskylä. Tilausajohinta selviää tällä tavalla helposti ja lisäksi tilausbussin hintavertailu on hyvin yksinkertaista. Samalla kannattaa hinnan lisäksi vertailla saatujen tarjousten sisältöä sekä liikennöitsijöiden saamia arvosteluja.

Muistutamme että tilausajohintaan vaikuttaa moni asia, joista osaan voi itse vaikuttaa. Esimerkiksi miettimällä sesongin ulkopuolella tilausajo on halvempi kuin kiireisimpänä aikana. Lisäksi hintaan vaikuttavat muun muassa ajoneuvon koko, matkan pituus ja kesto sekä mahdolliset lisäpalvelut.

Jyväskylän tärpit x 3

1. Alvar Aalto -museo

Arkkitehdin historiaa tarjoilee Alvar Aalto -museo, jossa pääsee kokemaan läpileikkauksen maamme tunnetuimman arkkitehdin historiaa. Museon pääsylippu on myös edullinen, aikuisten lippu on 8 euroa vuonna 2021. Lisävinkki: Bongaa Alvar Aallon taloja ympäri Jyväskylää.

2. Risteily Päijänteellä

Kauniin kesäpäivän kruunaa ikimuistoinen risteily Päijänteellä ihaillen upeita maisemia. Risteilyyn voi yhdistää myös lounaan tai illallisen. Kuinka houkuttelevalta kuulostaisi iltaristeily höyrylaivalla?

3. Toivolan Vanha Piha

Aivan keskustan ytimessä sijaitsee 1800-luvun käsityöläispiha Toivolan Vanha Piha, jossa on toinen toistaan ihanampia pieniä käsityöläispuoteja sekä Käsityöläismuseo. Lisäksi Toivolan Vanhalla Pihalla järjestetään joulun alla joulumarkkinat.

Tilausbussi ryhmälle tai tilataksi porukalle

Tilausajoissa Jyväskylä on seitsemäksi suosituin tilausajokaupunki Tilausajot.net palvelussa. Jyväskylään haetaan paljon kuljetuksia muun muassa erilaisille leireille, turnauksiin ja polttareihin. Erityisesti Jyväskylä on tunnettu kesäisistä festareistaan, jonne on helpointa hoitaa siirtymä tilausajon avulla joko minibussilla, pikkubussilla tai isommalla linja-autolla. Pienemmille porukoille (alle 8 hengen seurue) sopii myös tilataksi.

Kilpailuta bussit ja taksit Jyväskylässä

Tilausajot.net palvelee myös silloin kun etsit Jyväskylän sisällä tapahtuvaan kuljetukseen sopivaa kalustoa. Jyväskylän sekä lähialueidet kuljetusyritykset nimittäin tavoittaa kaikki yhdellä tarjouspyynnöllä. Voit siis unohtaa moneen eri paikkaan soittelu tai useiden sähköpostiviestien kirjoittelu! Palvelun avulla löytyvät niin taksit, tilataksit, minibussit, pikkubussit ja isot linja-autot helposti. Myös minibussin vuokraus on helppoa kun kuljettaja löytyy omasta takaa. Kun haluat kilpailuttaa tilataksin Jyväskylässä ja tehdä taksin ennakkotilauksen ilman erillistä ennakkomaksua, niin kannattaa tarjouspyyntölomake täyttää saman tien!

Takaisin