Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Taksi Turku puolestasi ennakkoon kilpailutettuna

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Taksi Turku taksikuljetuksen kilpailutat ennakkoon parhaiten jättämällä tarjouspyynnön matkasta maksutta Tilausajot.net -palveluumme - kilpailutamme kuljetuksen puolestasi! Taksi- ja linja-autoverkostomme kattaa koko maan ja tekemällä tarvitsemastasi kuljetuksesta tarjouspyynnön Tilausajot.net -palveluun, pyydämme matkaan tarjoukset Turun seudun takseilta ja liikennöitsijöiltä.

Tilausajo.net -palvelu kilpailuttaa sinulle myös isommat tilausajot Turussa. Palvelun kautta saat parhaan tarjouksen aina Turun kuljetuksille oli kyse sitten ryhmän siirtymästä bussilla Turussa tai yksittäisen henkilön siirtymästä taksilla Turussa. Yli 190 suomalaisen liikennöitisijäyrityksen verkostomme tarjoaa monipuolisesti kalustoa takseista, pikkubusseihin ja minibusseista isoihin turistibusseihin Turun alueella.