Minne mennään?

Minne mennään?

Kerro lisää

Kerro lisää

Muut toiveet

Muut toiveet

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Taksi Turku puolestasi ennakkoon kilpailutettuna

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Taksi Turku taksikuljetuksen kilpailutat ennakkoon parhaiten jättämällä tarjouspyynnön matkasta maksutta Tilausajot.net -palveluumme - kilpailutamme kuljetuksen puolestasi! Taksi- ja linja-autoverkostomme kattaa koko maan ja tekemällä tarvitsemastasi kuljetuksesta tarjouspyynnön Tilausajot.net -palveluun, pyydämme matkaan tarjoukset Turun seudun takseilta ja liikennöitsijöiltä.

Tilausajo.net -palvelu kilpailuttaa sinulle myös isommat tilausajot Turussa. Palvelun kautta saat parhaan tarjouksen aina Turun kuljetuksille oli kyse sitten ryhmän siirtymästä bussilla Turussa tai yksittäisen henkilön siirtymästä taksilla Turussa. Yli 190 suomalaisen liikennöitisijäyrityksen verkostomme tarjoaa monipuolisesti kalustoa takseista, pikkubusseihin ja minibusseista isoihin turistibusseihin Turun alueella.