Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Pikkubussi Espoo aina parhaaseen hintaan

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Pikkubussi Espoo löytyy nyt helposti ilmaisen kilpailutuksen avulla aina parhaaseen hintaan! Joten kun haluat tavoittaa liikennöitsijät joilla on pikkubussi tai minibussi kaupungissa Espoo, olet tullut oikeaan paikkaan.

Tilausajot.netin taksi- ja linja-autoyrittäjillä on paljon eri kokoista kalustoa, josta löytyy myös kaiken kokoisia pikkubusseja. Jätä siis tarjouspyyntö pikkubussista ja välitämme sen verkostomme liikennöitsijöille, jotka voivat jättää tarjouksen omasta pikkubussistaan. Muistathan, että mitä aikaisemmin olet tarjouspyynnön kanssa liikkeellä, sitä enemmän ja parempia tarjouksia voit saada.