Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Minibussi Vaasa - Ota tilausajo tai vuokraa

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Minibussi Vaasa sekä kaikki muut bussit löytyvät Suomen suurimmalta ja suosituimmalta tilausajosivustolta Tilausajot.netistä. Ilmaisella kilpailutuksella minibussin ryhmälle saa aina parhaaseen hintaan. Kun etsit minibussia tai pikkubussia kaupungissa Vaasa täytä tarjouspyyntölomake, niin me toimitamme sen alueen liikennöitsijöille. Tilausajot.netissä tavoitat siis yhdellä tarjouspyynnöllä kaupungin ja sen lähialueen minibussit helposti!

Olipa tarvetta tilausajolle, minibussin vuokraukselle tai mille tahansa siirtymiselle, niin Tilausajot.net auttaa aina! Palvelun käyttö on ilmaista eikä sid mihinkään, voit siis vain hyötyä kun löydät minibussin helposti, nopeasti ja parhaaseen hintaan!