Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Mustion Linnan kesäteatteri

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tervetuloa Mustion Linnan kesäteatteriin!

Mustion Linnan kesäteatteri sijaitsee upeassa historiallisessa ympäristössä Raaseporissa. Teatteri tarjoaa korkeatasoisia esityksiä, jotka sopivat koko perheelle. Historiallinen miljöö luo ainutlaatuisen tunnelman jokaiselle teatterivierailulle.

  • Sijainti: Raasepori, Mustion Linna.
  • Ympäristö: Historiallinen linna ja kaunis puutarha.
  • Lisätiedot ja liput: Mustion Linnan kesäteatteri

Mustion Linnan Kesäteatterin ohjelmisto sisältää monipuolisia esityksiä, jotka vaihtelevat klassikoista uusiin teoksiin. Ohjelmisto tarjoaa laadukkaita esityksiä, jotka viihdyttävät kaikenikäisiä katsojia.


Mustion nähtävyydet ja aktiviteetit

Mustion Linna ja sen ympäristö tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa. Yhdistä teatterivierailusi muihin alueen kohteisiin!

Mustion linna

Mustion Linna on yksi Suomen suurimmista yksityisistä kartanoista. Linna ja sen puutarhat tarjoavat upean vierailukohteen historian ja kauneuden ystäville.

Mustion puutarha

Mustion Linnan puutarha on kaunis paikka kävelyretkelle. Alueella on useita historiallisia rakennuksia ja kauniita istutuksia.

Mustion ruukki

Mustion Ruukki on historiallinen teollisuusalue, joka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua alueen historiaan ja kulttuuriin.

Ravintola Linnankrouvi

Ravintola Linnankrouvi tarjoaa herkullisia aterioita kauniissa ympäristössä. Ravintola sijaitsee aivan Mustion Linnan läheisyydessä.


Tapahtumat Mustiossa

Mustiossa järjestetään monia tapahtumia ympäri vuoden. Tässä muutamia suosittuja tapahtumia:

Mustion Linnan joulumarkkinat

Mustion Linnan Joulumarkkinat ovat perinteinen tapahtuma, jossa voi nauttia jouluisesta tunnelmasta, käsitöistä ja herkuista.

Kesäkonsertit

Mustion Linnan alueella järjestetään kesäisin useita konsertteja, joissa voi nauttia musiikista kauniissa ympäristössä.


Koe kesän parhaat teatterielämykset ja tutustu Mustion tarjontaan!

Kesäteatteriin mennään monesti yhdessä, olipa kyseessä perhe, ystäväporukka tai suurempi ryhmä, kuten työyhteisö. Bussilla matkustaminen on mukavin ja vaivattomin tapa päästä kesäteatteriin, sillä se mahdollistaa keskittymisen esityksestä nauttimiseen ilman huolta liikenteestä ja pysäköinnistä. Tilausajot.net-palvelu tarjoaa juuri sinun ryhmällesi sopivan kuljetusvaihtoehdon – valittavana on niin minibusseja, pikkubusseja kuin suuria busseja. Tämä tekee matkasta helppoa ja mukavaa, olipa matkaseurue pieni tai suuri.

Voit lukea lisää Suomen kesäteatteritarjonnasta blogistamme.