Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Luhurikan kesäteatteri, Lapua

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tervetuloa Luhurikan kesäteatteriin Lapualla!

Luhurikan kesäteatteri tarjoaa upeita teatterielämyksiä kauniissa ympäristössä Lapualla. Teatteri tunnetaan laadukkaasta ohjelmistostaan ja viihtyisästä miljööstään, joka houkuttelee katsojia kaikista ikäryhmistä.

Luhurikan kesäteatterin ohjelmistossa on monipuolisia esityksiä, jotka vaihtelevat komedioista draamoihin. Teatteri tarjoaa laadukkaita ja viihdyttäviä esityksiä, jotka koskettavat ja naurattavat katsojia.


Lapuan nähtävyydet ja aktiviteetit

Lapua on monipuolinen kaupunki, joka tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa. Yhdistä teatterivierailusi muihin kaupungin kohteisiin!

Lapuan tuomiokirkko

Lapuan tuomiokirkko on vaikuttava historiallinen rakennus, joka tarjoaa rauhallisen paikan hiljentymiseen ja kauniita arkkitehtonisia yksityiskohtia.

Lapuan Patruunatehdas

Lapuan Patruunatehdas on historiallinen tehdasalue, jossa on nykyään museo ja kulttuuritapahtumia. Alue tarjoaa mielenkiintoisen katsauksen Lapuan teollisuushistoriaan.

Simpsiön ulkoilualue

Simpsiön ulkoilualue tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja liikuntaan ympäri vuoden. Alueella on mm. vaellusreittejä, hiihtolatuja ja laskettelurinne.

Lapuan taidemuseo

Lapuan taidemuseo esittelee paikallista ja kansainvälistä taidetta. Museon näyttelyt tarjoavat monipuolisen katsauksen taiteen eri muotoihin.

Jokilaakson puisto

Jokilaakson puisto on kaunis puistoalue, joka tarjoaa upeat puitteet piknikeille ja kävelyretkille. Puistossa on myös leikkipaikkoja ja kauniita istutuksia.