02.04.2023

Tilausajo Oulu pikkubussin kyydissä

mies pyöräilee talvella oulun kadulla

Pikkubussi Oulussa on helppo tapa hoitaa siirtyminen paikasta toiseen tehokkaasti ja isoa bussia edullisemmin. Pikkubussien kokoluokat vaihtelevat aina alle 10 hengen bussista yli 20 hengen pikkubusseihin. Sopivan kokoinen pikkubussi on helppo löytää Tilausajot.net-palvelun avulla, sillä valmiilla lomakepohjalla ei itseasiassa tarvitse itse miettiä millainen pikkubussi tai minibussi olisi sopiva kyseisen tilausajon suorittamiseen.

Oulun tilausajoissa haetaan usein pikkubussikuljetuksia Oulun lentoasemalle tai lentoasemalta Oulun keskustaan, taajamaan ja lähikuntiin. Oulun tilausajoja hoitavat niin oululaiset liikennöitsijät kuten myös liikennöitsijät lähikunnista kuten Kempeleeltä ja Limingasta. Lisäksi Ouluun tehdään myös paljon tilausajoja pitkän matkan takaa, aina Helsingistä, Tampereelta ja Turusta asti. Tällöin kyseessä voi olla esimerkiksi urheilujoukkueen peli- tai turnausmatka.

Suosittuja tilausajon lähtöpaikkoja Oulussa:

  • Oulun linja-autoasema: Ratakatu 6, 90100 Oulu
  • Oulun lentoasema: Lentokentäntie 720, 90410 Oulu
  • Oulun jäähalli: Teuvo Pakkalan katu 11, 90130 Oulu

Oulun tilausajot koostuvat mm. hääkuljetuksista ja pelimatkoista

Oulussa järjestetään paljon häitä, joihin halutaan järjestää häävieraille bussikuljetus kirkolta juhlapaikalle. Tällöin morsiuspari pääsee helpoiten kun hääkuljetus on hoidettu ennakkoon, jolloin voi keskittyä häiden suunnitteluun ja muihin yksityiskohtiin.

Oulussa harrastetaan paljon jääkiekkoa ja Oulusta onkin kotoisin suosittu Oulun kärpät jääkiekkojoukkue. Jääkiekkojoukkueet matkaavat busseilla paljon turnauksiin, kisoihin, peleihin ja leireille. Myös muut urheilujoukkueet kulkevat paljon eri kokoisilla busseilla Oulusta, kuten cheerleaderjoukkueet ja jalkapallojoukkueet.

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Oulun pikkubussien hintavertailu vuonna 2023

Oulussa pikkubussien hinnat koostuvat kaikki samoista asioista. Näistä kuluista tilaajalle selkeästi näkyviä ovat mm. polttoaineen hinta ja kulutus sekä kuljettajan palkka. Muita kuluja toki tilausajoon kuuluu ja näitä ovat mm. ajoneuvon ylläpito ja vakuutusmaksut sekä muut yrityksen muut juoksevat kulut.

Hintavertailu on helpointa tehdä yhdessä paikassa, jolloin säästyy runsaasti aikaa ja vaivaa. Tilausajot.net tarjoaa verkon helpoimman ja tehokkaimman hintavertailun - ja täysin ilmaiseksi! Tilausajot.net on 100 % kotimainen palvelu sekä samalla Suomen suurin ja suosituin tilausajosivusto. Oulun pikkubusseja vertaillaan palvelussa päivittäin kymmeniä ja vuositasolla Oulusta tai Ouluun haetaan satoja erilaisia tilausajoja niin pikkubusseilla kuin isommillakin busseilla.

Takaisin