24.08.2020

Tiedote koskien koronavirusepidemian vaikutuksista Tilausajot.net ja Tilaataksi.fi -palveluihin

linja-auto tiellä

Koronavirus (COVID-19) on tuonut muutoksia jokapäiväiseen elämäämme ja se vaikuttaa myös tilausajopalveluihin. Tilausajot.net ja Tilaataksi.fi -palveluissa seurataan tilannetta tarkasti ja reagoidaan tilanteisiin nopeasti, jotta palvelun käyttäminen ja sen kautta tilatut ajot voidaan toteuttaa turvallisesti.

Käyttäjiemme sekä oman henkilöstömme hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Seuraamme tiiviisti viranomaisten ohjeita ja toimimme niiden edellyttämällä tavalla.

Tarjousten COVID -erillisvalinnat

Vastauksena koronaepidemian aiheuttamaan tilanteeseen olemme tuoneet lisävalintoja tarjouspyyntöihin tehtäviin tarjouksiin.

Liikennöitsijämme voivat nyt valita tarjoukseen tiedon kuljettajan käyttämästä hengityssuojaimesta, käsien desinfiointimahdollisuudesta autossa ja mahdollisesta lyhyen aikavälin maksuttomasta peruutuksesta. Valinnat näkyvät kunkin tarjouksen yhteydessä selkeästi listattuna.

Lisättyjen valintojen kautta haluamme yhdessä liikennöitsijäverkostomme kanssa mahdollistaa turvallisten tilausajopalveluiden käytön kaikille osallisille myös koronan aiheuttamassa erikoistilanteessa.

Tilausajot.net -palvelun käyttö koronaepidemian aikana

Tilausajot.net -palvelu on käytössä normaalisti ja tarjouspyyntöjä voi jättää tavalliseen tapaan. Tilausajojen käyttö on mahdollista tehdä turvallisesti myös koronaepidemian aikana. Järjestelyissä on muistettava vain varovaisuus ja huolellisuus.

Matkustus, matkojen peruutus ja maksunpalautus

Kaikki tilausajotilaukset tehdään aina valitun liikennöitsijän palvelussa antamien yleisten sopimusehtojen mukaisesti ja myös peruutusehdot määräytyvät näiden pohjalta. Tilausajot.netin ja Tilaataksi.fin kautta varattu matka tulee perua ilmoittamalla peruutus suoraan liikennöitsijälle sähköpostitse tai puhelimitse. Tilausajot.net ja Tilaataksi.fi eivät määrittele peruutusehtoja tilauksille - ehdot ovat aina tilaajan ja toimittajan kesken sovittuja.

Liikennöitsijän yhteystiedot löydät kirjautumalla Tilausajot.nettiin/Tilaataksi.fi tai Tilausajot.net Liikennöitsijät -sivulta liikennöitsijäkohtaisesti. Tarvittaessa yhteystiedot ko. liikennöitsijälle saa myös asiakaspalvelumme kautta.

Kaikki rahaliikenne ja mahdolliset eteen tulevat maksupalautukset tapahtuvat suoraan liikennöitsijän ja tilaajan välillä. Maksuliikenne ei mene missään vaiheessa Tilausajot.net / Tilaataksi.fi -palveluiden kautta.

Tilausajot.net ja Tilaataksi.fi asiakaspalvelu

Asiakaspalvelussamme voi ajoittain olla viivettä koronaepidemian aiheuttaman ruuhkan johdosta. Asioiden nopeamman etenemisen vuoksi muistutamme, että peruutukset tulee tehdä suoraan valitulle liikennöitsijälle. Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse osoitteessa info@tilausajot.net ja puhelimitse numerossa 044 703 2543.

Takaisin