26.03.2020

Tiedote koskien poikkeustilan vaikutuksista Tilausajot.net -palveluun

Uusi koronavirus (COVID-19) tuo jatkuvia ja nopeita muutoksia myös kotimaan matkailuun, minkä vuoksi se koskettaa myös Tilausajot.net -palvelua sekä koko kotimaan tilausajoliikennettä. Viranomaisten suositus tällä hetkellä on välttää kaikenlaista matkustamista, myös kotimaassa.

Käyttäjiemme sekä oman henkilöstömme hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Seuraamme tiiviisti viranomaisten ohjeita ja toimimme niiden edellyttämällä tavalla.

Matkustus, matkojen peruutus ja maksunpalautus

Pyydämme käyttäjiä välttämään ylimääräistä matkustamista poikkeustilan ajan, jonka Suomen Hallitus on määritellyt tällä hetkellä kestävän 13.4.2020 saakka.

Kaikki tilausajotilaukset tehdään aina valitun liikennöitsijän palvelussa antamien yleisten sopimusehtojen mukaisesti ja myös peruutusehdot määräytyvät näiden pohjalta. Tilausajot.netin kautta varattu matka tulee perua ilmoittamalla peruutus suoraan liikennöitsijälle sähköpostitse tai puhelimitse.

Liikennöitsijän yhteystiedot löydät kirjautumalla Tilausajot.netiin, sähköpostiviesteistä tai sivustoltamme Liikennöitsijät-sivulta ja valitsemalla kyseinen liikennöitsijä. Tarvittaessa asiakaspalvelustamme saa myös yhteystiedot ko. liikennöitsijälle.

Kaikki rahaliikenne ja mahdolliset eteen tulevat maksunpalautukset tapahtuvat suoraan liikennöitsijän ja tilaajan välillä. Maksuliikenne ei mene missään vaiheessa Tilausajot.net -palvelun kautta.

Tilausajot.net -palvelun käyttö

Palvelu on edelleen käytössä normaalisti ja tarjouspyyntöjä voi jättää tavalliseen tapaan myöhemmälle ajankohdalle. Jos siis jokin kevään tilausajo peruuntui poikkeustilan takia, voit kilpailuttaa ajon uudestaan myöhemmälle ajankohdalle.

Mikäli tarvitset välttämätöntä kuljetusta, palvelumme liikennöitsijät ovat monilta osin edelleen käytettävissä ja tarvittaessa voit pyytää isompaa kalustoa väljempää matkustamista varten. Pyydämme kuitenkin huomioimaan ja noudattamaan viranomaisten antamia ajankohtaisia ohjeita.

Käyttäessäsi palvelua pyydämme myös huomioimaan liikennöitsijöiden peruutusehdot ja toimimaan niiden mukaisesti.

Tilausajot.net asiakaspalvelu

Asiakaspalvelussamme voi ajoittain olla viivettä. Asioiden nopeamman etenemisen vuoksi muistutamme, että peruutukset tulee tehdä suoraan valitulle liikennöitsijälle. Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse osoitteessa info@tilausajot.net ja puhelimitse numerossa 044 703 2543.

Takaisin