21.05.2019

Yksi ominaisuus nousi ylitse muiden Tilausajot.netin asiakaskyselyssä

asiakaskysely

Teimme tänä vuonna asiakastyytyväisyyskyselyn Tilausajot.netin käyttäjille. Halusimme nyt jakaa mitä mieltä käyttäjät ovat palvelusta ja mitkä ominaisuudet nousivat toisia tärkeämmäksi.

Tilausajot.netin tärkeimmät ominaisuudet

Käyttäjien mielestä palvelun tärkeimmäksi ominaisuudeksi nousi se, että tarjoukset löytyvät kootusti yhdestä paikasta. Seuraavaksi tärkeimmäksi nousi seuraavat kolme ominaisuutta: palvelun nopeus/ ajan säästö muulle tekemiselle, parhaan hinnan saaminen sekä tarjouspyynnön täyttämisen helppous valmiille pohjalle.

Lisäksi tärkeinä ominaisuuksina pidettiin liikennöitsijän esittelysivua, sekä siellä näkyviä asiakasarvioita, jotka toimivat päätöksen tukena.

Tilausajot.netin arvosana

Käyttäjistä yli 90 % antoi Tilausajot.netin yleisarvosanaksi erinomainen tai kiitettävä. Lisäksi palvelua suosittelisi ystävilleen myöskin yli 90 %.

Käyttäjien palautteita

Pyysimme myös vapaata palautetta palvelusta ja tässä vielä lopuksi käyttäjien kokemuksia Tilausajot.netistä:

- Tosi hyvä että kaikki bussit löytyy yhdestä paikasta ettei tarvitse erikseen soitella eri liikennöitsijöille. Hyvä että on valmis pohja täytettäväksi ja että tarvittava info tarjouksista löytyy nopeasti ja selkeästi yhdestä paikasta.

- Palvelu on ollut erinomainen työkalu kuljetusten kilpailutuksessa. Palvelu on yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Älkää kehittäkö siitä liian monimutkaista.

- Ajansäästö aivan huikea verrattuna siihe, että tekisin erilliset tarjouspyynnöt.

- Kiitos tästä palvelusta. Olen hyödyntänyt sitä monesti ja suositellut muillekin.

- Nopeuttaa kilpailutusta huomattavasti kun yhdellä pyynnöllä selvittää monta bussifrmaa.

Takaisin