Minne mennään?

Minne mennään?

Kerro lisää

Kerro lisää

Muut toiveet

Muut toiveet

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Taksi Helsingistä ennakkokilpailutuksella ja parhaaseen hintaan!

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Taksi Helsinki ja lähialueet on helppo tapa liikkua niin kaupungissa kuin hoitaa kaikenlaiset siirtymiset. Kun teet taksin ennakkotilausta Helsingissä, kannattaa kyyti ennakkokilpailuttaa aina maksutta Tilausajot.net -palvelussa - kilpailutamme taksikuljetustarpeen ennakkoon puolestasi. Kun teet taksikyydistä tarjouspyynnön Tilausajot.net -palvelussa saat monta tarjousta suomalaisilta taksiyrityksiltä, jotka tarjovat taksikuljetusta Helsingissä. Voit vertailla tarjonneiden Helsingin taksiyritysten asiakasarvioita ja annettuja hintoja palvelussa ja tehdä itsellesi sopivimman tarjouksen perusteella taksitilauksen kilpailutuksen jälkeen. Palvelussa voit tutustua myös yleisesti asiakaskokemuksiin Tilausajot.net -palvelusta.

Tekemällä Helsingistä lähtevän taksikyydin tarjouspyynnön Tilausajot.net -palvelussa tavoitat kerralla yli 190 taksi- ja linja-autoyrittäjää. Voit jättää palvelussa tarjouspyynnön kaikenkokoisista henkilökujetustarpeista yhden hengen kuljetuksesta satojen henkien ryhmäkuljetuksiin ja kilpailutamme kuljetukset puolestasi. Taksi- ja linja-autokuljetuksen kilpailutus on täysin maksutonta etkä sitoudu tekemään tilausta. Tilausajot.net -palvelun kautta saat kilpailutetuksi Helsingin linja-autokuljetukset, minibussikuljetukset, pikkubussikuljetukset ja taksikuljetukset - hoidamme kilpailutuksen puolestasi.