Taksi Helsinki ja lähialueet on helppo tapa liikkua niin kaupungissa kuin hoitaa kaikenlaiset siirtymiset. Kun teet taksin ennakkotilausta Helsingissä, kannattaa kyyti ennakkokilpailuttaa aina maksutta Tilausajot.net -palvelussa - kilpailutamme taksikuljetustarpeen ennakkoon puolestasi. Kun teet taksikyydistä tarjouspyynnön Tilausajot.net -palvelussa saat monta tarjousta suomalaisilta taksiyrityksiltä, jotka tarjovat taksikuljetusta Helsingissä. Voit vertailla tarjonneiden Helsingin taksiyritysten asiakasarvioita ja annettuja hintoja palvelussa ja tehdä itsellesi sopivimman tarjouksen perusteella taksitilauksen kilpailutuksen jälkeen. Palvelussa voit tutustua myös yleisesti asiakaskokemuksiin Tilausajot.net -palvelusta.

Tekemällä Helsingistä lähtevän taksikyydin tarjouspyynnön Tilausajot.net -palvelussa tavoitat kerralla yli 190 taksi- ja linja-autoyrittäjää. Voit jättää palvelussa tarjouspyynnön kaikenkokoisista henkilökujetustarpeista yhden hengen kuljetuksesta satojen henkien ryhmäkuljetuksiin ja kilpailutamme kuljetukset puolestasi. Taksi- ja linja-autokuljetuksen kilpailutus on täysin maksutonta etkä sitoudu tekemään tilausta. Tilausajot.net -palvelun kautta saat kilpailutetuksi Helsingin linja-autokuljetukset, minibussikuljetukset, pikkubussikuljetukset ja taksikuljetukset - hoidamme kilpailutuksen puolestasi.

Tilausajon tiedot

Oletko jo aikaisemmin jättänyt tarjouspyynnön? Kirjaudu sisään jättääksesi uuden.

isot tavaratilat
mikrofoni
jääkaappi
Muu, mitä?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot ja rekisteröinti

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Asiakkaidemme arvioita

Vinkkejä hyvän tarjouspyynnön tekemiseen

Eihän tarjouksen pyytäminen mitään avaruustiedettä ole, mutta tässä muutama hyvä ohje käyttöösi!

Pyydä tarjous hyvissä ajoin ennen lähtöä

Muistathan, että toukokuu ja marras-joulukuun vaihde on kiireisintä aikaa bussiyrityksissä.

Tarvitaanko autoa perillä kohteessa

Kerro, tarvitaanko autoa perillä kohteessa, vai voidaanko kuljetus tehdä erillisenä vientinä ja hakuna.

Yli 50:n henkilön kuljetus

Yli 50:n henkilön kuljetuksissa kannattaa varautua siihen, että kuljetus joudutaan tekemään kahdella bussilla.

Bussilla matkanteko on henkilöautoa hitaampaa

Moottoritielläkin linja-auton nopeus on enintään 100 km/h

Toiveita bussin varusteista

Onko WC bussissa varustetoiveenasi? Alle 25-paikkaisissa autoissa sitä ei usein ole.

Yövytkö kohteessa

Jos matkaan kuuluu yöpymisiä, täytyy kuljettajalle olla myös majoitus. Halutessasi bussiyritykset huolehtivat tästä.

Huomioi kuljettajan ajo- ja lepoaikalaki

Tilaajana sinun on varmistuttava ennen matkaa siitä, että bussiyritys on ottanut huomioon kuljettajan ajo- ja lepoaikalain tarjouspyyntösi mukaisessa kuljetustehtävässä.

Tilaajavastuu

Vastuullinen tilaaja huolehtii myös siitä, että kuljetusyritys huolehtii lakisääteisistä velvoitteistaan.