Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Taksi Helsingistä ennakkokilpailutuksella ja parhaaseen hintaan!

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Taksi Helsinki, tilausliikenne Helsinki ja lähialueet on helppo tapa liikkua niin kaupungissa kuin hoitaa kaikenlaiset siirtymiset. Kun teet taksin ennakkotilausta Helsingissä, kannattaa kyyti ennakkokilpailuttaa aina maksutta Tilausajot.net -palvelussa - kilpailutamme taksikuljetustarpeen ennakkoon puolestasi. Kun teet taksikyydistä tarjouspyynnön Tilausajot.net -palvelussa saat monta tarjousta suomalaisilta taksiyrityksiltä, jotka tarjovat taksikuljetusta Helsingissä. Voit vertailla tarjonneiden Helsingin taksiyritysten asiakasarvioita ja annettuja hintoja palvelussa ja tehdä itsellesi sopivimman tarjouksen perusteella taksitilauksen kilpailutuksen jälkeen. Palvelussa voit tutustua myös yleisesti asiakaskokemuksiin Tilausajot.net -palvelusta.

Tekemällä Helsingistä lähtevän taksikyydin tarjouspyynnön Tilausajot.net -palvelussa tavoitat kerralla yli 190 taksi- ja linja-autoyrittäjää. Voit jättää palvelussa tarjouspyynnön kaikenkokoisista henkilökujetustarpeista yhden hengen kuljetuksesta satojen henkien ryhmäkuljetuksiin ja kilpailutamme kuljetukset puolestasi. Taksi- ja linja-autokuljetuksen kilpailutus on täysin maksutonta etkä sitoudu tekemään tilausta. Tilausajot.net -palvelun kautta saat kilpailutetuksi Helsingin linja-autokuljetukset, minibussikuljetukset, pikkubussikuljetukset ja taksikuljetukset - hoidamme kilpailutuksen puolestasi.