Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Ruka - Bussit ja taksit helposti

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Ruka sijaitsee Kuusamossa ja on yksi Suomen suosituimpia hiihtokeskuksia, joka tarjoilee rinteitä kaiken tasoisille laskijoille. Ruka on myös suosittu kohde bussilla matkatessa ja Suomen suurimmalla ja suosituimmalla tilausajosivustolle, Tilausajot.netissä haetaan satoja erilaisia kyytejä Rukalla vuosittain.

Kerää porukka kokoon, ala suunnittelemaan Rukan matkaa ja täytä tarjouspyyntölomake bussimatkasta. Tilausajot.netin lomake on helppo täyttää ja se on täysin ilmaista ja riskitöntä. Jätä siis tilausajon tarjouspyyntö kohteeseen Ruka ja löydä paras tarjous.