Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Hääkuljetus kaupungissa Pieksämäki - Tee ilmainen kilpailutus

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Hääkuljetus Pieksämäki löytyy helposti Tilausajot.netin kautta. Sadat hääparit ympäri Suomen ovat kilpailuttaneet erilaiset hääkuljetukset palvelumme kautta!

Suomen parhaat hääkuljetukset löytyvätkin Suomen suosituimmalta tilausajosivustolta. Kun kyseessä on häävieraiden kuljetus kirkolta juhlapaikalle tai vaikka appivanhempien kuljetus kirkolle, kannattaa hääkuljetuksesta jättää tarjouspyyntö täyttämällä tilausajon lomake.

Tarjouspyynnön jättäminen on maksutonta ja se välitetään yli 140 taksi- ja bussiyrittäjälle ja tarjoukset saat kätevästi sähköpostiisi. Jätä siis tarjous kaikenkokoisista hääkuljetuksista ja pääset helposti hääsuunnitteluissa eteenpäin!