Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Bussikuljetus Kirkkonummi

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Bussikuljetus Kirkkonummi on helppo ja hauska tapa hoitaa siirtymiset niin kaupunkien välillä kuin itse kaupungin sisällä. Bussikuljetuksen hoitaminen ryhmälle on tehty hyvin helpoksi ja yksinkertaisesti - kiitos Tilausajot.net-palvelun!

Alueen taksi- ja bussiyrittäjät löytyvätkin helpoiten Tilausajot.netin tarjouspyyntölomakkeen avulla. Etusivun valmiin lomakepohjan avulla tarjouspyynnön tekeminen on helppoa ja näin saat heti kerralla tarvittavat tiedot liikennöitsijöille.

Olipa kyseessä tutustuminen kaupunkiin, siirtyminen paikasta toiseen tai vaikkapa turistikierros, on asialla varmasti ammattilainen! Täytä siis tiedot bussikuljetuksesta ja välitämme sen yli 140 liikennöitsijöille, joiden erikoisosaamista ovat tilausajot kaupungissa Kirkkonummi.