Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Bussi Rääkkylä ilmainen kilpailutus ja hintavertailu

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Bussi Rääkkylä löytyy helposti yhdestä paikasta. Olipa hakusessa bussi pienelle ryhmälle tai suurelle seurueelle, olet tullut oikeaan paikkaan. Tilausajot.net on nimensä mukaisesti tilausajobussien verkkopalvelu. Me kilpailutamme bussitarpeesi täysin ilmaiseksi ja helposti, joten tilausajon hinta on helppo selvittää.

Tilausajot.netin palveluun luottavat tuhannet henkilöt ympäri Suomea. Käyttäjiä on niin urheiluseuroista, yrityksistä, yhdistyksistä kuin kaveriporukoista ja hääseurueista. Jokaiseen tilaisuuteen löytyy sopiva bussi aina tavallisista siirtymisistä hääkuljetuksiin. Verkostomme bussiyrittäjiltä löytyy niin vanhempaa kuin uudempaa bussia ja busseja lisävarustein. Lisäksi busseja löytyy kaikissa kokoluokissa aina minibusseista pikkubusseihin kuin tavallista busseista suuriin charter busseihin.