VM Limo

VM Limo

VM Limo VM Limo logo
Järvenpää 5/5 1 arvostelua 7 kyydittyä ihmistä

Yhteystiedot

VM Limo on Uudellamaalla toimiva taksi- ja tilausajopalvelu. Tarjoamme edustavaa kuljetuspalvelua Sinulle, joka haluat kulkea tärkeät matkasi mukavammin.

Palvelemme perinteisemmistä taksimatkoista aina edustavampiin kuljetustarpeisiin. Olipa kyseessä matka lentokentälle tai yleisötapahtumaan, yrityksen henkilökunnan tai yritysvieraiden kuljetukset, juhlatilaisuuden kruunaava kuljetus tai jokin muu sinulle tärkeä matka, autamme mielellämme kuljetustarpeissasi, jotta liikkumisesi olisi mahdollisimman vaivatonta.

Korkealuokkaisiin ajoneuvomme ovat valittu teidän toiveita kuunnellen. Ajoneuvojen varustelussa on erityisesti kiinnitetty huomiota matkustusmukavuuteen ja turvallisuuteen. Pyrimme luomaan parhaat mahdolliset puitteet jouhevaan matkantekoon ja tarjoamaan matkallesi ripauksen huomaamatonta arjen luksusta.

Toimimme taksilupien alla ammattiliikenteen vakuutuksin. Kaikki kuljettajamme ovat luonnollisesti viranomaisten hyväksymiä henkilöliikenteen kuljettajia.

Edustitpa yritystä työmatkan osalta tai itseäsi matkalla tärkeään tilaisuuteen, me VM Limolla toivotamme sinut tervetulleeksi nauttimaan palveluistamme.

VM Limo

Järvenpää
0504773777
info@vmlimo.fi
https://www.vmlimo.fi

Jätä uusi tarjouspyyntö
5
Keskimääräinen arvio
5
Ajoneuvon kunto ja siisteys
5
Kuljettajan palvelualttius
5
Kuljettajan ajotapa
5
Ajojärjestelyn sujuvuus
5
Yhteydenpito ja täsmällisyys

VM Limo

Hienosti hoidettu kyyditys

30.09.2022 10:26 |

VM Limo toi ulkomaiset vieraamme Hki-Vantaan kentältä Tampereelle. Lentokenttänoudot ovat aina työläitä haastavan pysäköintijärjestelyn johdosta ja jotta kohtaaminen onnistuu, on jalkauduttava saapumisaulaan vastaan. Muutama viimetingan viilaus ja kuskin ilmoitus toimitetusta kyydistä heti matkan päätyttyä toimivat hienosti. Kyytiläiset kiittelivät. Ei ehkä se edullisin vaihtoehto, mutta hintalapulle saa vastinetta.

Ajoneuvon kunto ja siisteys
Kuljettajan palvelualttius
Kuljettajan ajotapa
Ajojärjestelyn sujuvuus
Yhteydenpito ja täsmällisyys