Transtico Oy

Transtico Oy

Transtico Oy Transtico Oy logo
Suonrannantie 136, 01860 Nurmijärvi

Yhteystiedot

Transtico Oy/ taksiennakkoon.fi tarjoaa monipuolisia taksipalveluja pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla, noudamme tarvittaessa kauempaakin. Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme perusta, ja siksi panostamme erinomaiseen asiakaspalveluun.

Saat meiltä luotettavat lentokenttäkuljetukset, minkä lisäksi tarjoamme nopeat kuljetukset myös esim. laivasatamaan tai rautatieasemalle. Kaikki asiakkaamme pääsevät aina perille luvattuna aikana. Taksillamme kuljet nopeasti ja vaivattomasti kotiovelta lentokentälle mihin vuorokauden aikaan tahansa sekä säässä kuin säässä.

Noudamme sinut myös pois lentokentältä! Voit sopia noudon lentokentältä etukäteen, jolloin vältyt ikävältä taksin etsimiseltä tai jonottamiselta lennon jälkeen, kun haluaisit vain päästä kotiin tai hotellille.

Lentokenttänoudot Helsinki-Vantaalta on tehty meillä helpoksi. Noutava taksi on yhteydessä sinuun heti koneen laskeuduttua. Sinun tarvitsee vain ennakkotilausta tehdessäsi ilmoittaa meille lennon numero sekä puhelinnumerosi, jotta osaamme olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Taksimme ovat aina siistejä ja puhtaita. Otamme takseissamme huomioon hyvän hygienian ja desinfioimme kosketuspinnat säännöllisesti. Jotta matkustaminen olisi mahdollisimman turvallista.

Transtico Oy

Suonrannantie 136
01860 Nurmijärvi
044 403 0457

Jätä uusi tarjouspyyntö