Susirajan Tilausliikenne

Susirajan Tilausliikenne

Susirajan Tilausliikenne logo
Karkinkatu 3 K 4, 03600 Karkkila | 2576 kyydittyä ihmistä Tarkista liikennelupa - VALLU / verovelka - YTJ

Perustiedot

Ystävällistä ja iloista ammatti- ja kielitaitoista tilausajopalvelua vuosien kokemuksella sekä kotimaan että kansainvälisessä tilausajoliikenteessä. ENG*** We offer you friendly and cheerful multilingual tourist coach services with a long experience in both domestic and international charter traffic.
Susirajan Tilausliikenne

Karkinkatu 3 K 4
03600 Karkkila
0440222519
micha@wolfline.fi
www.wolfline.fi

Karkinkatu 3 K 4, 03600 Karkkila

Matkustajien arviot liikennöitsijästä

Tästä liikennöitsijästä ei ole vielä arvioita.


Yleiset sopimusehdot

Kaikkiin tarjouksiimme sisältyy välimyyntivaraus. Lähetämme asiakkaalle matkan varmistuessa tilaussopimuksen ja laskutustietokyselyn, johon vastaamalla asiakas hyväksyy sopimuksen ja siinä mainitut tiedot. Sopimus on molempia osapuolia sitova. Tarkat sopimusehdot löytyvät tilaussopimuksesta. Pidätämme oikeuden käyttää tarvittaessa kolmannen osapuolen tilaussopimuksessa mainituin varustein varustettua linja-autoa. Kuljettajamme noudattavat poikkeuksetta EU:n ajo-, työ- ja lepoaika-asetuksia.

Lasku matkasta lähetetään noin kaksi viikkoa ennen matkan alkamista. Lasku lähetetään joko pdf-muotoisena liitteenä sähköpostitse tai sähköisenä verkkolaskuna. Kirjeitse lähetettävästä laskusta perimme 5,00€ suuruisen laskutuslisän. Laskun eräpäivä on yritys- ja yhteisöasiakkailla (Y-tunnus vaaditaan) viisi pankkipäivää matkan alkamispäivästä. Ellei toisin etukäteen sovita, yhdistyksillä, seuroilla ja muilla yksityisasiakkailla laskun eräpäivä on kolme pankkipäivää ennen matkan alkamispäivää tai vaihtoehtoisesti matkan hinta voidaan suorittaa matkan alkaessa käteismaksuna.