Musta Mersu Oy

Musta Mersu Oy

Musta Mersu Oy logo
Katriinantie 3, 01740 Vantaa 5/5 1 arvostelua 187 kyydittyä ihmistä

Yhteystiedot

Musta Mersu Oy on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva taksi- ja tilausajoyritys. Alunperin olemme erikoistuneet laadukkaaseen ja luotettavaan taksi- ja edustusajotoimintaan, jonka jälkeen päätimme laajentaa palveluvalikoimaamme myös suurempien autojen tilausajoihin nimellä MM Tilausajot. Päätoimipisteemme sijaitsee Vantaalla, mutta toimimme sopimuksen mukaan koko Suomen alueella. Kalustomme koostuu premium-tason edustusautoista (maks. 3 hlö) sekä Mercedes-Benz Sprinter minibusseista (maks. 16-19 hlö) ja Volvon isoista busseista (maks. 55 hlö).

Tavoitteenamme on tarjota yksityis- ja yritysasiakkaillemme onnistunut matka, joka saa luottamaan meihin myös tulevissa kuljetustarpeissa.

Musta Mersu Oy

Katriinantie 3
01740 Vantaa
0449895630
info@mustamersu.fi
www.mustamersu.fi

Jätä uusi tarjouspyyntö
5
Keskimääräinen arvio
5
Ajoneuvon kunto ja siisteys
5
Kuljettajan palvelualttius
5
Kuljettajan ajotapa
5
Ajojärjestelyn sujuvuus
5
Yhteydenpito ja täsmällisyys

Hki-Porvoo-Hki

07.07.2024 12:39 |

Matkustimme eilen Musta Mersu Oyn bussilla Helsingistä Porvooseen ja takaisin illemmalla. Kuljettaja oli todella mukava ja otti hyvin asiakkaat vastaan. Kuljettajalla oli todella rauhallinen ajotapa ja otti hyvin huomioon muun liikenteen. Yhteydenpito hyväksytyn tarjouksen ja ajon välillä sujui todella mallikkaasti ja nopeasti. Myös ajoneuvo oli todella hyvässä kunnossa ja siisti. Tulemme käyttämään jatkossa uudestaan.

Ajoneuvon kunto ja siisteys
Kuljettajan palvelualttius
Kuljettajan ajotapa
Ajojärjestelyn sujuvuus
Yhteydenpito ja täsmällisyys