Good Transfer Europa

Good Transfer Europa

Good Transfer Europa Good Transfer Europa logo
Hiirakkokuja 5, 01200 Vantaa 26 kyydittyä ihmistä

Yhteystiedot

GOOD Transfer on tilausjojen online-varauspalvelu Suomessa.

GOOD Transfer on Incoming Business Groupin ja Incoming Finlandin yhteishanke. Keväällä 2000 aloitimme pitkäjännitteisen työn matkailualalla Suomessa ja vuonna 2011 avasimme ensimmäisen edustustomme Virossa. Kuluneiden vuosien aikana olemme kehittyneet kokeneeksi DMC-toimistoksi (Destination Management Company)
ja tarjoamme mm. täydelliset MICE-palvelut (meetings, incentives, conferencing and exhibitions/events) molemmissa maissa:
konferenssien ja tapahtumien järjestäminen sekä premium-luokan kuljetuspalvelut ryhmille ja yksityisille matkustajille kuuluvat erityisosaamiseemme.

GOOD Transfer tarjoaa laadukkaita kuljetuspalveluja sekä yksittäisille matkailijoille että ryhmille 24/7.
Tarjoamme ennakkotilattuja taksipalveluita ja tilausajoja Helsingin seudun asiakkaille. Asiakkaat voivat valita määränpäänsä ympäri Suomea samoin kuin muualta Eurooppasta ja Venäjältä.

Syyt, miksi sinun kannattaa valita GOOD Transfer:

Saat käyttöösi uudet erinomaisesti varustetut autot
Kiinteät hinnat (eivät muutu matkan aikana) *
Ammattikuljettajat takaavat turvallisen matkan
Monikielinen palvelu
Helppo varata
Ilmainen peruutus 72-24 tuntia ennen tilattua matkaa, riippuen kuljetuksen luokasta.
Asiakas otetaan vastaan nimikyltin kanssa
Automme saapuu aina ajoissa (lentosi saapumisaika seurataan)
Odotusmaksu kuuluu kuljetuksen hintaan (katso toimitusehdot)
Wi-Fi ja virvoitusjuomat tarjolla **
Hyväksymme kaikki suositut luottokortit ja PayPalin
Mahdollisuus maksaa pankkitilille
Ei piilomaksuja
Verot sisältyvät hintaan
* Jos reittiä ei ole muutettu matkan aikana

** Business- ja Premium luokan autoissa Wi-Fi ja virvoitusjuoma tarjottavana ilmaiseksi. Busseissa juomat tarjotaan lisämaksusta

Good Transfer Europa

Hiirakkokuja 5
01200 Vantaa
+35840066955
info@goodtransfer.eu
https://www.goodtransfer.eu

Jätä uusi tarjouspyyntö

Toimipisteet

Good Transfer Europa/ Incoming Finland
Hiirakkokuja 5
01200 Vantaa
+35840066955
goodtransfereu@gmail.com

Good Transfer Europa/ Incoming Business Group
Tornimäe 5, 2nd floor
10145 Tallinn
+3726027722
goodtransfereu@gmail.com

Yleiset sopimusehdot

GOOD TRANSFER EUROPA – ehdot ja säännöt
Avaintiedot
1. Pidäthän huolen, että noutoaikana puhelimesi on päälle kytkettynä, jotta tarvittaessa voimme olla sinuun yhteydessä.
2. Oletko viivästynyt? Odotamme sinua! Varaukseesi sisältyy 15 minuutin odotusaika – tai 45 minuutin odotusaika, jos noutokohde on lentokentällä. Jos lennonnumerosi on tiedossamme, mukautamme noutoajan lennon viivästymisen mukaisesti.
3. Vastaanotat vahvistussähköpostisi heti varauksen tehtyäsi. Tarkastathan varauksesi kaikki tiedot sähköpostin vastaanotettuasi.
4. Pidäthän huolen, että sinulla on riittävästi aikaa ehtiäksesi noutokohteeseen ajoissa. Arvioituun matkan kestoon ei ole laskettu mukaan liikenneolosuhteita, muita odottamattomia olosuhteita tai muita matkaasi liittyviä vaatimuksia (esim. lähtöselvityksen määräajat ja tavat).
5. Jos suunnitelmasi muuttuvat, voit perua matkasi peruutuskuluitta, kun peruutus tehdään 2–24 (kaksi – kaksikymmentäneljä) tuntia ennen vahvistettua noutoaikaa. Peruutusaika riippuu kuljetuspalvelun toimittajasta. Varaustasi koskevat peruutusehdot ovat esillä varausta tehdessäsi.
6. Kehoitamme sinua lukemaan noutoa koskevat tiedot huolellisesti. Lähetämme sinulle kuljetuspalvelun toimittajan tiedot vähintään 24 tuntia ennen matkasi alkua. Olethan meihin yhteydessä, jos sinulla on minkäänlaista kysyttävää varauksesi suhteen.
7. Vahvista matkakohteesi kuljettajasi kanssa ennen matkan alkua.
8. Arvostele palvelumme – samalla autat meitä tarjoamaan entistä parempaa palvelua.
Terms and conditions
1. Sopimusuhde
1.1 Good Transfer Europa on Incoming Finland Limited yhtiön toiminimi ja yhtiö on rekisteröity Suomessa (Rekisteröintinumero: 2814023-2) ja yhtiön rekisteröity osoite on Hiirakkokuja 5 A 21, 01200 Vantaa
1.2 Nämä ehdot ja säännöt ('Ehdot') yhdessä Varauksesi sopimusehtojen kanssa muodostavat Palvelusopimuksen, joka on Sinun ja Kuljetuspalvelun toimittajan välinen sopimus. Astut tähän sopimukseen yhdessä meidän kanssamme, kun toimimme sopimuksen osapuolena Kuljetuspalvelun toimittajan puolesta ja nimissä. Me emme ole vastuussa emmekä ole vastuuvelvollisia Kuljetuspalvelun toimittajan toiminpiteistä tai laiminlyönneistä, joihin kuuluvat rajoituksitta mukaan Palveluihin liittyvät viivästykset tai epäonnistumiset tai muut Matkaan vaikuttavat tapaukset, jotka johtuvat Kuljetuspalvelun toimittaja.
1.3 Näitä Ehtoja sovelletaan ensisijaisesti kaikkien muiden ehtojen sijaan palveluitamme koskevissa sopimuksissa.
1.4 Rideways ei voi hyväksyä mitään muita ehtoja.
1.5 Kun päätät tehdä varauksen, on tärkeää, että ymmärrät kuinka, milloin ja kenen kanssa solmit sopimuksen. Sopimuksen solmimisen teknisen vaiheen vaatimukset ovat seuraavat. Tarjotessamme Palveluitamme Verkkosivustolla, kutsumme sinut tekemään varauksen Kuljetuspalvelun toimittajan Palveluille. Varauspyynnön teet vasta siinä vaiheessa, kun napautat ‘Varaa nyt’ -painiketta ‘Maksutiedot’ -sivullamme.
1.6 Toimimme Kuljetuspalvelun toimittajan puolesta ja nimissä, kun teet varauspyynnön Palveluille napauttaessasi ‘Varaa nyt’ -painiketta. Hyväksymme tämän varauspyynnön Kuljetuspalvelun toimittajan puolesta ja nimissä, kun olemme (i) vastaanottaneet vaaditun maksun ja (ii) lähettäneet sinulle Varausvahvistuksen.
1.7 Saatamme aika ajoin muuttaa Ehtoja ja kehoitamme sinua vierailemaan Verkkosivustollamme tutustuaksesi mahdollisiin Ehtojen muutoksiin, jotka vaikuttavat joko sinuun ja/tai muihin Matkustajiin.
1.8 Ostamiisi Palveluihin sekä Palveluiden tarjontaan sovelletaan sen maan ja/tai osavaltion lakeja, jossa Matka tapahtuu ja näin toimitaan rajoittamatta lausekkeen 17 säännösten soveltamista.
1.9 Ehtoja sovelletaan kaikkiin Verkkosivustoihin tai Verkkosivustojen kautta tekemiisi Varauksiin, joten pidäthän huolen, että olet tietoinen sivustojen sisällöstä. Ehdot sisältävät tärkeitä vastuuvelvollisuuteen liittyviä poikkeuksia ja rajoituksia.
1.10 Ehtojen hyväksyminen on edellytyksenä sille, että voit tehdä Varauksen Verkkosivustollamme. Jos et hyväksy kaikkia Ehtoja, sinun ei tule jatkaa Varauksen tekoa. Vahvistamalla sen, että haluat tehdä varauksen Palveluille Verkkosivustojen kautta, osoitat lukeneesi, ymmärtäneesi sekä hyväksyneesi Ehdot. Ota meihin yhteyttä, jos et täysin ymmärrä joitakin Ehtojen osia tai jos sinulla on kysyttävää Palveluista.
1.11 Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on minkäänlaista kysyttävää. Huomioithan, että sinä olet toisena osapuolena Ehdoissa mainitussa sopimuksessa ja kaikki yhteydenpito lähetään varausvaiheessa ilmoittamaasi osoitteeseen ja tämä pätee myös silloin, kun kolmas osapuoli maksaa Palveluista. Epäilysten välttämiseksi mikään osa Ehdoista ei anna oikeuksia muille kolmansille osapuolille kuin Kuljetuspalvelun toimittajalle hyödyntää tai oikeutta hyötyä Sopimuksista (Rights of Third Parties) Act 1999.
2. Tulkinta
Varaus: tarkoittaa varattua Matkaa, joka on osana Palveluitamme.
Sinä: tarkoittaa sinua eli henkilöä, joka tekee Varauksen.
Kuljettaja: tarkoittaa henkilöä (tai henkilöitä), joiden Kuljetuspalvelun toimittaja sallii ajaa Ajoneuvoa koko Matkan ajan.
Palautuskohde: tarkoittaa kohdetta, joka on Varauksessa merkitty Matkustajan määränpääksi.
Noutokohde: tarkoittaa kohdetta, jossa Asiakas on sopinut tapaavansa Ajoneuvon kanssa vastaan tulevan Kuljettajan.
Noutoaika: tarkoittaa paikallista aikaa (Noutokohteen paikallinen aika), jolloin Asiakas on sopinut tapaavansa Ajoneuvon kanssa vastaan tulevan Kuljettajan.
Matka: tarkoittaa Varauksessa vahvistetun Noutokohteen ja Palautuskohteen välistä matkaa ja tähän voi kuulua myös myöhemmät ylimääräiset ja/tai muutetut matkat kuten Matkustajien ja Kuljettajan tai Kuljetuspalvelun toimittajan (kuin asiaankuuluva) kesken on sovittu.
Matkustajat: tarkoittaa henkilöä/henkilöitä, jotka matkustavat ajoneuvossa (tällä tarkoitetaan Sinua ja/tai, kun asiaankuuluva, muita henkilöitä) ja 'Matkustajalla' tarkoitetaan ketä tahansa edellä mainittua ajoneuvossa matkustavaa henkilöä.
Palvelut: tarkoittaa ajoneuvo ja kuljettaja -palvelun järjestelyä ja toimitusta.
Kuljetuspalvelun toimittaja: tarkoittaa toimitahoa, joka toimittaa Ajoneuvon ja Kuljettajan, jotta Varaus voidaan toteuttaa. Varauksen tiedot toimitetaan Sinulle (ja Varaukseen saatetaan tehdä muutoksia Ridewaysin harkintavallan mukaisesti ja tällaisessa tapauksesta asiasta ilmoitetaan Sinulle ennen Noutoaikaa).
Ajoneuvo: tarkoittaa ajoneuvon tyyppiä, jota käytetään Varauksessa merkityn Matkan toteuttamiseen.
Verkkosivusto: www.goodtransfer.eu
3. Velvollisuutemme
3.1 Pyrimme varmistamaan, että Kuljetuspalvelun toimittaja antaa käyttöön varauspyynnössä olleen Ajoneuvon Matkasi toteuttamista varten, vaikkakin emme voi vahvistaa ajoneuvon mallia ja merkkiä. Kun tämä ei ole mahdollista käytämme muita kohtuullisia keinoja saadaksemme käyttöön samat vaatimukset täyttävän sijaisajoneuvon kuin Ajoneuvo, joka ilmoitettiin varauspyynnössä.
3.2 Ilmoitamme Varauksen tiedot Kuljetuspalvelun toimittajalle.
3.3 Heti, kun Kuljetuspalvelun toimittaja on vahvistanut meille Varauksesi, lähetämme sinulle vahvistusviestin Varauksen tietojen kanssa sähköpostitse ja tekstiviestillä varausvaiheessa ilmoittamaasi sähköpostiin ja matkapuhelinnumeroon. Lisäksi tässä vaiheessa teemme veloituksen Varauksesta.
3.4 Viimeistään 24 tuntia ennen Noutoaikaa, lähetämme sinulle sähköpostitse Kuljetuspalvelun toimittajan yhteystiedot mahdollisen hätätilanteen varalta. Sähköposti lähetetään meille varausvaiheessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
4. Velvollisuutesi
4.1 Vaikkakin pyrimme vahvistamaan tietojen tarkkuuden Verkkosivustollamme, sinä tai Varauksen tekijä ette voi pitää meitä tai yhteistyökumppaniamme, ajoneuvon toimittajia tai edustajia vastuussa Verkkosivustojen tietojen tarkkuudesta. Verkkosivustolla esitetyt kuvat esitetään pelkästään havainnollistamistarkoituksessa. On täysin sinun vastuullasi arvioida kaikki tällä Verkkosivustolla esitettyjen tietojen paikkansapitävyys, täydellisyys ja käyttökelpoisuus.
4.2 Sinun on varmistettava, että olet ilmoittanut meille täydet ja tarkat tiedot Varauksesi vaatimusten mukaisesti, mukaan lukien, mutta ilman rajoituksia, tarkka ajankohta Noutoajalle (Noutokohteen paikallista aikaa käyttäen), Noutokohde, Palautuskohde ja, kun asiaankuuluva, lennonnumero sekä tarkat juna- tai lautta-ajat.
4.3 Sinun on varmistettava Varauksen tietojen täydellisyys ja paikkansapitävyys.
4.4 Sinun on varmistettava, että Noutoaikaa järjestettäessä Matkustajat ovat varanneet riittävän määrän aikaa päästäkseen sinun/heidän kohteeseen ja että Noutoaikaa valitessa mahdolliset liikenteen tai liikenneruuhkan, sääolosuhteiden tai paikallisten tapahtumien aiheuttamat viivästykset on otettu huomioon.
4.5 Sinun on varmistettava, että Matkustajat ovat Noutokohteessa Noutoaikana.
4.6 Sinun on toimitettava meille paikkansapitävät yhteystiedot, jotta voimme tarvittaessa ottaa sinuun yhteyttä ja toimittaa sinulle Varaukseesi liittyvää tietoa.
4.7 Sinun on varmistettava, että sinulla ja/tai Matkustajilla (kuin asiaankuuluva) on matkapuhelin, johon saa yhteyden varausvaiheessa ilmoitetusta puhelinnumerosta. Tämän matkapuhelimen on oltava päälle kytkettynä ja joko sinun tai Matkustajien (kuin asiaankuuluva) on oltava mukana Noutoaikana sekä lausekkeissa 6.3 ja 6.4 merkittyinä odotusaikoina.
4.8 Sinun on varmistettava, että alle 16-vuotiaat Matkustajat ovat vastuuntuntoisen aikuisen seurassa.
4.9 Kaikkien matkustajien on oltava matkustuskunnossa. Kuljettajat, kohtuullisissa rajoissa, pidättävät oikeuden kieltäytyä Palvelun tarjoamisesta henkilöille, joiden ei katsota olevan matkustuskunnossa, tai jotka käyttäytyvät loukkaavasti, ovat päihtyneitä, alaikäisiä, tai jos kenenkään Matkustajan ja/tai matkatavaran kuljettamisen johdosta Kuljettaja joutuisi rikkomaan liikennelakeja ja/tai turvallisuusmääräyksiä, tai jos näiden kuljettamisesta Ajoneuvolle saattaisi mahdollisesti koitua jonkinlainen vahinko. Me emme ole vastuussa matkajärjestelyiden täytäntöönpanosta, emmekä missään olosuhteissa ole vastuussa antamaan hyvitystä tai korvausta mistään kustannuksista, jotka näissä olosuhteissa ovat koituneet sinulle ja/tai Matkustajille (kuin asiaankuuluva).
4.10 Sinun on varmistettava, että olet valinnut käyttötarpeitasi vastaavan auton kokoluokan. Auton kokoluokkaa valitessasi, sinun on otettava huomioon Autossa matkustavien Matkustajien lukumäärä sekä tarvittava matkatavaratila sekä tarkastettava, että ajoneuvo muutoin vastaa tarpeitasi.
4.11 Sinun vastuullasi on varmistaa, että Matkustajat tarvittaessa ja vaadittaessa noudattavat kaikkia Ehtojen säännöksiä, jotta Sinä pystyt noudattamaan Ehtoja. Lisäksi, sinä olet vastuussa Matkustajien toimista ja laiminlyönneistä.
5. Hinta ja maksu
5.1 Pois lukien ne tilanteet, joissa Sinä ja/tai Matkustajat sovitte yhdessä Kuljetuspalvelun toimittajan ja/tai Kuljettajan kanssa Matkaan tehdyistä muutoksista, kaikki tulli- ja ruuhkamaksut, verot, ja palvelumaksut kuuluvat Verkkosivustolla neuvottuun sekä Varauksessa ilmoitettuun hintaan. Matkan muutoksista koituvat ylimääräiset tullimaksut, verot ja palvelumaksut ovat vaatimusten mukaisesti Sinun tai Matkustajan maksettavissa.
5.2 Sinulta ja/tai Matkustajilta saatetaan periä lisämaksu, jos Matkaan tehdyt muutokset tehdään sen jälkeen kun kuljettaja on noutanut Matkustajat. Kyseinen lisämaksu sovitaan yhdessä Kuljettajan ja/tai Kuljetuspalvelun toimittajan kanssa ja maksetaan meille tai Kuljettajalle Noutoaikana (veloitus tehdään joko meidän, Kuljettajan tai Kuljetuspalvelun toimittajan ilmoittaman tavan mukaisesti). Kuljettaja ja/tai Kuljetuspalvelun toimittaja pidättää oikeuden kieltäytyä kaikista Varauksen Noutoajankohtaan ja/tai Matkaan liittyvistä kohtuuttomista muutospyynnöistä ja lisäksi me, Kuljettaja tai Kuljetuspalvelun toimittaja emme ole vastuussa Sinulle, jos Sinä teet muutoksia Matkaan, joita Kuljettaja tai Kuljetuspalvelun toimittaja ei voi hyväksyä.
5.3 Teemme ennakkovahvistuksen (pidätämme Vuokrauksen kokonaishinnan tilapäisesti, mutta tässä vaiheessa emme kuitenkaan veloita Vuokrauksesta), kun vastaanotamme Varauksesi.
5.4 Veloitamme kokonaishinnan heti, kun Kuljetuspalvelun toimittaja on vahvistanut Vuokrauksesi.
6. Nouto
6.1 Sinun on varmistettava, että Noudon yhteydessä sekä muina palvelun odotusaikoina, kuten lausekkeissa 6.3.1 ja 6.4.1 on ilmoitettu, yhdellä Matkustajista on mukana puhelin (tai muu vastaava viestintäväline), joka on päälle kytkettynä ja että laitteeseen saadaan yhteys varauksessa ilmoitetun puhelinnumeron kautta.
6.2 Jos Auton noutokohde ei ole helposti löydettävissä tai helposti tieltä näkyvillä Sinun on toimitettava noudon tarkat tiedot, jotka auttavat Kuljettajaa paikallistamaan Noutokohteessa olevat Matkustajat. Jos lisätiedot ovat tiedossa, nämä on ilmoitettava kohdassa 'Lisätiedot kuljettajalle' ja lisäksi Sinun on annettava tiedot mahdollisista merkitsemättömistä teistä, turvaporteista tai alueista (joihin vaaditaan erityispääsy) sekä uloskäynneistä.
6.3 Noutokohteen ollessa lentokentällä, Kuljettaja odottaa Ajoneuvon kanssa Matkustajia maksimissaan 45 minuuttia.
6.4 Noutokohteen ollessa muualla kuin lentokentällä, Kuljettaja odottaa Ajoneuvon kanssa Matkustajia maksimissaan 15 minuuttia.
6.5 Jos Matkustajien ei ole mahdollista tavata Kuljettajaa ja Ajoneuvoa Noutopisteessä, on välttämätöntä, että Sinä otat yhteyttä Kuljetuspalvelun toimittajaan niin pian kuin suinkin mahdollista, jotta voit sopia uudesta Noutoajasta. Sinun on vahvistettava ja hyväksyttävä se, että Kuljetuspalvelun toimittaja pidättää oikeuden kieltäytyä kaikista Varauksen Noutoajankohtaan ja/tai Matkaan liittyvistä kohtuuttomista muutospyynnöistä.
6.6 Jos Matkustajat eivät ole neuvoneet Kuljetuspalvelun toimittajaa toivotuista matkan muutoksista, tällöin on hyvin todennäköistä, että Kuljettaja ja Ajoneuvo eivät Matkustajien saapuessa ole odottamassa Matkustajia Noutokohteessa (ja kaikissa näissä tapauksissa Kuljetuspalvelun toimittaja ei ole velvollinen hyväksymään toivottuja matkan muutoksia).
6.7 Me emmekä Kuljetuspalvelun toimittaja ole vastuussa epäonnistuneista Matkoista, jos Varauksessasi antamasi tiedot ovat puutteelliset.
6.8 Koska Kuljetuspalvelun toimittaja on osoittanut Ajoneuvon ja Kuljettajan Varausta varten ja kuljettajalla on mennyt aikaa Noutokohteeseen matkustamiseen, kohteessa odottamiseen sekä Noutokohteesta takaisin matkustamiseen, Sinä tunnustat ja hyväksyt seuraamukset, kun epäonnistuneen Matkan syynä on joku seuraavista:
• 6.8.1 Varauksen teon yhteydessä meille ilmoitetut väärät Noutokohteen ja/tai Matkan tiedot;
• 6.8.2 Matkustajat eivät ole olleet Noutokohteessa Noutoaikana tai ennen odotusaikojen umpeutumista kuten lausekkeissa 6.3 tai 6.4 on ilmoitettu;
• 6.8.3 Matkustajat eivät järjestäneet Noutoaikaa uudelleen näiden Ehtojen mukaisesti;
6.8.4 Matkustajien Noutoajan tai Matkan muutospyynnöt ovat kohtuuttomat; tai
6.8.5 muista Sinun tai Matkustajien johdosta sattuneista seikoista.
Näissä tapauksissa Sinä et ole oikeutettu saamaan hyvitystä Varauksesta sekä lisäksi me emmekä Kuljetuspalvelun toimittaja ole vastuussa Sinulle tai kenellekään Matkustajista epäonnistuneesta Matkasta tai Varauksesta.
7. Erikoistoiveet
7.1 Jos Matkustajilla on erityistoiveita Varaukseen liittyen tai he tarvitsevat lisävarusteita, pyynnöt näistä on esitettävä Asiakaspalvelutiimille Varauksen teon yhteydessä tai vähintään 2 työpäivää ennen Noutoaikaa. Huomioithan, että emme voi vahvistaa erikoistoiveita tai lisävarusteiden saatavuutta.
7.2 Asiakaspalvelutiimimme ilmoittaa sinulle kaikki erikoistoiveista ja lisävarusteista koituvat lisäkustannukset. Nämä lisämaksut ovat maksettavissa Kuljetuspalvelun toimittajalle Matkan päättyessä.
8. Muutokset
8.1 Jos Matkustajien on tehtävä muutoksia varaukseen.
• 8.1.1 Jos Matkustajat haluavat tehdä muutoksia Noutokohteeseen tai Palautuskohteeseen, päivämääriin, kellonaikoihin tai auton kokoluokkaan, tällöin Sinun on peruutettava voimassaoleva varaus ja tehtävä uusi Varaus.
• 8.1.2 Matkustajan tietojen muutokset ja/tai lisätietojen ilmoittaminen Kuljettajalle voidaan tehdä maksutta, kun muutokset tehdään vähintään kaksi (2) työpäivää ennen Noutoaikaa. Saatamme veloittaa muutoskulun, jos muutokset tehdään kahden työpäivän sisällä.
8.2 Jos meidän on tehtävä muutoksia varaukseen.
Toisinaan muutokset Varaukseen (hyväksynnän jälkeen) voivat olla tarpeen. Näissä tapauksissa neuvomme Sinua asiasta niin pian kuin se on kohtuullisesti mahdollista ja ennen Noutoaikaa. Lisäksi, jos ehdotettu muutos ei ole hyväksytettävissä, Sinulla on mahdollisuus perua Varaus ilman peruutuskuluja. Tämä edellä mainittu sääntö ei kuitenkaan ole voimassa silloin, kun peruutuksen syynä on Kuljetuspalvelun toimittajan muutos (tämä meillä on oikeus muuttaa milloin tahansa ennen Noutoajankohtaa). Joka tapauksessa, me emme ole vastuussa suorasta tai välillisestä menetyksestä, jonka Sinä olet kokenut muutoksen tai peruutuksen seurauksena.
9. Valitukset
9.1 Jos joku Matkustajista ei ole tyytyväinen Varaukseen tai Matkaan tai jos Sinä haluat tehdä valituksen, tällöin Sinun on reklamoitava asiasta Good Transferin asiakaspalvelutiimille niin pian kuin suinkin mahdollista.
9.2 Sinulla on mahdollisuus käyttää Euroopan komission verkkofoorumia kiistan ratkaisuun. Tämä verkkofoorumi löytyy osoitteesta: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
10. Vastuunrajoitukset
10.1 Jos me emme noudata Ehtojen mukaisia velvoitteitamme, meidän saatetaan katsoa olevan vastuussa menetyksistä tai vahingoista, jotka olivat ennakoitavissa ja ovat aiheutuneet meidän laiminlyönneistä tai huolimattomuudesta. Emme kuitenkaan ole vastuussa niistä menetyksistä tai vahingoista, jotka eivät olleet ennakoitavissa. Menetys tai vahinko on ennakoitavissa ainoastaan silloin, kun tämä on selvä seuraus meidän laiminlyönnistä tai Sinä olet keskustellut tästä asiasta meidän kanssamme Varauksen teon yhteydessä.
10.2 Ellei kohdan 10.4 ehdoista muuta johdu, me ja kuljetuspalvelun tarjoaja emme ole sinulle tai matkustajalle korvausvelvollisia, olipa perusteena sopimus, sopimuksen ulkopuolinen korvausvastuu (mukaan lukien huolimattomuus), lakisääteisen velvollisuuden rikkominen tai jokin muu, minkäänlaisista epäsuorista menetyksistä, johtuivatpa ne sinun tai matkustajan kärsimästä muusta menetyksestä tai vahingosta tai eivät. Lisäksi me emmekä Kuljetuspalvelun toimittaja ole vastuussa voitonmenetyksistä, mahdollisuuksien menettämisestä, liikearvon menetyksistä tai välillisistä menetyksistä, vahingoista tai kustannuksista.
10.3 Ellei kohdan 10.4 ehdoista muuta johdu, meidän ja kuljetuspalvelun tarjoajan korvausvelvollisuuden yhteenlaskettu enimmäismäärä sinulle tai matkustajille ei missään olosuhteissa ole enempää kuin varauksen kustannus riippumatta siitä, miten korvausvelvollisuus ehtojen mukaan tai varaukseen tai matkaan liittyen syntyy.
10.4 Nämä ehdot eivät sulje pois tai rajoita korvausvelvollisuutta, jos on kyse (i) kuolemantapauksesta tai henkilövahingosta, joka aiheutuu vastuullisen osapuolen huolimattomuudesta, tai (ii) petoksesta tai petollisesta asioiden vääristelystä tai (iii) muusta korvausvelvollisuudesta, jota sovellettavan lain mukaan ei voi rajoittaa tai kieltää.
10.5 Mitään palveluihin liittyviä esityksiä, takuita tai lupauksia ei anneta lukuun ottamatta näissä ehdoissa nimenomaisesti mainittuja. Kaikki esitykset, ehdot ja takuut, jotka lain, common law -oikeuden tai muun perusteen mukaan saattaisivat sisältyä näihin ehtoihin, kielletään niin pitkälti kuin laki mahdollistaa. Erityisesti mitään vastuuta ei oteta sen varmistamisesta, että palvelut soveltuvat tarkoituksiisi (tämä on yksinomaan sinun vastuullasi).
11. Meistä riippumattomista olosuhteista johtuvat tapaukset
11.1 "Ylivoimainen este" tarkoittaa tapahtumaa, jota ei voi ennustaa tai joka muutoin ei ole kyseisen osapuolen kohtuudella hallittavissa, mukaan lukien muun muassa lakot, työsulut ja muut työmarkkinariidat, yleishyödyllisten palvelujen tai kuljetusverkoston toimimattomuus, luonnonilmiöt, sota, mellakka, levottomuus, ilkivalta, lain tai hallituksen käskyn, säännön, määräyksen tai ohjeen noudattaminen, onnettomuus, tulipalo, tulva, myrsky, kuljetukseen liittyvät tekniset ongelmat, joita ei voi välttää, lentokenttien, satamien tai muiden paikkojen sulkeminen tai ruuhkautuminen, suunniteltujen lentojen tai muiden matkojen peruutus tai reittimuutos, lentoyhtiön tai muun kuljetusyhtiön konkurssi tai jokin muu jonkun osapuolen teko tai tekemättä jättäminen (muun kuin kyseessä olevan osapuolen).
11.2 Meillä ja kuljetuspalvelun tarjoajalla ei ole korvausvelvollisuutta varaukseen, matkaan tai näihin ehtoihin liittyvien velvollisuuksien suorittamatta jäämisestä tai suorittamisen viivästymisestä, jos suorittamisen viivästymisen tai estymisen syynä on ylivoimainen este.
11.3 Mikäli ylivoimainen este kestää 2 (kaksi) työpäivää noutoajasta, voimme peruuttaa varauksen ilmoittamalla tästä sinulle vähintään 24 (kaksikymmentäneljä) tuntia ennen peruutusta ja palauttamalla kaikki ennen ylivoimaista estettä tehtyyn varaukseen liittyvät meille maksamasi summat.
11.4 Jos ajoneuvo hajoaa tai syntyy mekaanisia ongelmia, kuljetuspalvelun tarjoaja on vastuussa kaikkien tarvittavien järjestelyjen tekemisestä sen varmistamiseksi, että matka voidaan toteuttaa niin pian kuin kohtuudella mahdollista sillä edellytyksellä, että näin on turvallista ja mahdollista tehdä.
12. Peruutus
12.1 Varauksen voi peruuttaa ennen noutoaikaa maksutta ehtoja noudattaen verkkosivustolla varausta tehtäessä määrittelemäämme viimeiseen peruutushetkeen asti (tämä voi olla kuljetuspalvelun tarjoajasta riippuen 72 - 24 tuntia ennen noutoaikaa).
12.2 Sinulla on mahdollisuus perua Varaus lähettämällä Good Transferille sähköpostia osoitteeseen support@goodtransfer.eu . Peruutuksessa tulee ilmoittaa varauksen tiedot.
12.3 Jos Varaus on peruttu Sinun toimestasi mainittua sovellettua määräaikaa myöhemmin, Varauksen hinta veloitetaan kokonaisuudessaan huolimatta siitä, onko Matkaa tehty.
12.4 Tietyissä tapauksissa meillä on oikeus perua Varaus lyhyellä varoitusajalla tai välittömästi kuten esimerkiksi silloin, kun Kuljetuspalvelun toimittaja ajautuu konkurssiin. Kaikissa tapauksissa pyrimme kaikin mahdollisin tavoin järjestämään teille toisen kuljettajan, mutta kiireisinä ajankohtina tämä ei välttämättä ole mahdollista. Tapauksissa, joissa ilmoitamme sinulle, Palvelun vuokraaja, peruutuksesta enintään 48 tuntia ennen Noutoaikaa, Sinä, Palvelun vuokraaja, tulet saamaan hyvityksen koko Vuokrauksesta maksamastasi summasta.
13. Peruutusehdot
13.1 Jos Kuljettaja ja Ajoneuvo eivät ole Noutokohteessa sovittuna Noutoaikana tai jos Matkaa ei voida sovitusti saattaa loppuun (ellette sinä tai joku Matkustajista ole syynä siihen, että Matkaa ei ole voitu saattaa loppuun Varauksessa sovitulla tavalla) kuten vahvistussähköpostissa on ilmoitettu, Sinulla on mahdollisuus hakea hyvitystä Varauksestasi.
13.2 Jotta Sinun voidaan katsoa olevan oikeutettu hakemaan hyvitystä, Sinun ja/tai Matkustaja (kuten asiaankuuluva) on noudatettava velvoitteitanne Ehtojen mukaisesti.
13.3 Jotta Sinä voitte hakea hyvitystä vuokrauksestasi, Sinun on lähetettävä sähköpostia osoitteeseen support@goodtransfer.eu 14 päivän sisällä Noutoajasta. Viestissäsi, sinun on ilmoitettava meille vahvistussähköpostissa ja/tai vahvistustekstiviestissä oleva sähköpostiosoite ja varauksen tiedot sekä täydet tiedot siitä, miksi haet hyvitystä.
13.4 Käsittelemme kaikki hyvitykseen liittyvät reklamaatiot niin pian kuin suinkin mahdollista, mutta pidätämme kuitenkin oikeuden tutkia asian perinpohjin ja olemme tarvittaessa yhteydessä Kuljetuspalvelun toimittajaan. Tämän vuoksi asian käsittelyyn voi mennä viisi työpäivää, jos eri aikavyöhykkeet ja toimistojen aukioloajat vaikuttavat asian käsittelyyn.
13.5 Ylhäällä, lausekkeessa 13.4 ilmoitettuun asian käsittelyaikaan vaikuttavat reklamaatiossa olevien tietojen tarkkuus sekä vastausaikanne meidän sinulle esittämiin lisäkysymyksiin.
13.6 Hyvityksen suorittamiseen voi mennä kolme työpäivää sen jälkeen, kun hyvitykseen liittyvä reklamaationne on käsitelty.
13.7 Good Transfer ei ole vastuussa niiden hyvitykseen liittyvien reklamaation käsittelyistä, joita ei ole lähetetty kirjallisessa muodossa osoitteeseen support@goodtransfer.eu ja 14 päivän sisällä Matkan varauksesta.
14. Verkkosivustojen käyttöehdot
14.1 Sellaisten laitteiden ja ohjelmistojen käyttö, joka suorasti tai välillisesti vaikuttaa tai joiden aikomuksena on vaikuttaa näiden Verkkosivustojen toimintaan (mukaan lukien Verkkosivustojen sisällön ja/tai muiden tietojen kuten hintojen hakeminen), on ehdottomasti kielletty. Lisäksi, lakkautamme heti toiminnan, joka suorasti tai välillisesti vaikuttaa tai joiden aikomuksena on vaikuttaa näiden Verkkosivustojen normaaliin toimintaan ja lakkautamme myös minkä tahansa muun toiminnan, jonka koemme kuormittavan järjestelmiämme. Valvomme jatkuvasti kaikkia Verkkosivustojemme käyttäjiä. Lisäksi, lakkautamme välittömästi Verkkosivuillamme kohtuuttoman paljon hakuja tekevän automaattisen järjestelmän tai henkilön toiminnan ja estämme näiden järjestelmien ja henkilöiden pääsyn Verkkosivustollemme, kun katsomme näiden toimintojen päämääränä olevan päästä käsiksi tietoihimme ja/tai hintoihimme. Käyttäessäsi Verkkosivustojamme hyväksytte nämä käyttöehdot.
15. Yksityisyyden suoja
15.1 Yksityisyytesi on meille tärkeää. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt Yksityisyyden suojaamme koskevat ehdot ja annat suostumuksesi (i) Good Transferille sekä sen palvelun tarjoajille käyttää henkilökohtaisia tietojasi, jotta he voivat tarjota sinulle palveluitaan, ja (ii) että Good Transfer voi käyttää näitä tietoja lähettääkseen sinulle tarjouksia sähköpostitse.
16. Evästeet
16.1 Saatamme käyttää evästeitä ja muuta teknologiaa tällä verkkosivustolla sekä sähköpostiyhteydenpidossa, jotta voimme helpottaa asiointikokemustasi sekä jäljittää palveluidemme käyttöön liittyviä verkkovierailujanne. Lisätietoa asiasta saat Verkkosivujemme Yksityisyydensuojasta.
17. Sovellettava laki ja toimivalta
Nämä säännöt ja ehdot toimivat lain sallimissa rajoissa Suomen lakien, sekä Suomen tuomioistuimen toimivallan alaisena.
Määritetyt yleiset tiedot sekä ehdot ja säännöt ovat oikein näitä tietoja laadittaessa.