Kovanen Yhtiöt Oy

Kovanen Yhtiöt Oy

Kovanen Yhtiöt Oy Kovanen Yhtiöt Oy logo
Elimäenkatu 17-19, 00510 Helsinki 80 kyydittyä ihmistä

Yhteystiedot

Kovaselta löytyy laadukas ratkaisu niin yksittäisen henkilön kuin isommankin ryhmän erilaisiin kuljetustarpeisiin taksipalvelusta tilausajoihin.

Ammattitaitoinen ja osaava henkilökuntamme palvelee vuoden jokaisena päivänä yhdessä monipuolisen, ympäristöystävällisen ja markkinoiden edustavimman kaluston kanssa. Kovasen kalustosta löytyvät tyylikkäällä black label -ilmeellä varustetut Mercedes-Benz -limousinet, 10- ja 16-paikkaisia pikkubusseja sekä 34-59-paikkaisia linja-autoja erikoisvarustein.

Kovanen on tarjonnut laadukkaita kuljetuksia pääkaupunkiseudulla sekä muualle Suomeen jo vuodesta 1978. Toimintaa ohjaa vahvat arvot korkeasta laadusta, asiakaslähtöisyydestä ja turvallisuudesta aina ympäristöystävällisyyteen. Kovanen on aina jotain enemmän.

Kovanen Yhtiöt Oy

Elimäenkatu 17-19
00510 Helsinki
0200 6060
myynti@kovanen.com
https://www.kovanen.com

Jätä uusi tarjouspyyntö

Yleiset sopimusehdot

BUSINESS CLASS -tilausajopalvelu
Varmistaaksemme, että saatte parhaan mahdollisen palvelun, pyydämme ilmoittamaan tilausta koskeva muutokset ajoissa.

Peruutus- ja muutosehdot
Peruutus- ja tilausmuutokset voi tarvittaessa tehdä kuluitta, viimeistään kuitenkin:
Pikkubussikalusto:
 Mercedes-Benz 10-16-paikkaiset VIP-pikkubussit: 48 toimistotuntia ennen sovittua kuljetuksen alkua
Linja-autokalusto:
 Mercedes-Benz 34-59-paikkaiset VIP-linja-autot: viisi (5) toimistovuorokautta ennen sovittua kuljetuksen alkua
 Kovanen Alliance -kalusto: viisi (5) toimisto-vuorokautta ennen sovittua kuljetuksen alkua.
Palvelupaketit (mm. hääpalvelupaketit):
 Palvelupaketit: 10 toimistovuorokautta ennen sovittua kuljetuksen alkua.
Muut mahdolliset palvelut:
 Muut mahdolliset palvelut, kuten opaspalvelut, määritellään tapauskohtaisesti erikseen.

Näiden peruutus- ja muutosehtojen jälkeen tehdyistä peruutuksista Kovanen voi veloittaa 100 % palvelun hinnasta.
Peruutusaika katsotaan Business Class -palvelussa aina Kovanen-myyntipalvelun aukioloaikojen mukaisesti, eli arkisin klo 9:00–16:00. Jos peruutus tai muutos tehdään myyntipalvelun aukioloaikojen ulkopuolella, katsotaan peruutus vastaanotetuksi heti seuraavana toimisto-vuorokautena klo 9:00. Mahdolliset peruutus- tai muutoskulut määräytyvät siis peruutus- ja muutos-ehtojen mukaisten kellonaikamääreiden mukaisesti. Peruutukset ja muutokset hoidetaan kuitenkin 24/7-periaatteella. Kovanen-myyntipalvelun aukioloaikojen ulkopuolella asiointi hoituu Kovanen 24/7 -tilaus-palvelun kautta, jossa tilausajopalvelutilauksia hoitamaan koulutettu back office -henkilö hoitaa mahdolliset peruutukset ja muutokset ympäri vuorokauden.

Muutokset
Kovanen toteuttaa muutokset vapaan kapasiteetin puitteissa mahdollisuuksien mukaan. Muutokset tehdään kuluitta peruutusehtojen mukaisesti. Tämän jälkeen muutoskulu 22 € (sis. alv 10 %) tai 24,80 € (sis. alv 24 %)/ kuljetustilausnumero lisätään palvelun hintaan sekä mahdolliset muutoksesta aiheutuvat lisäkustannukset. Arvonlisäverokanta määräytyy tilauksen arvonlisäverokannan mukaisesti. Mikäli muutos vaikuttaa kuljetuksen alkuperäiseen hinnoitteluperusteeseen, pidättää Kovanen lisäksi oikeuden hinnan tarkastukseen muutoksen yhteydessä.

Peruutuksen ja muutoksen voimassaolo
Sähköpostiperuutukset ja -muutokset ovat voimassa Kovasen lähetettyä peruutus-/ muutoskuittauksen sähköpostitse. Puhelimitse tehdyt peruutukset ja muutokset ovat voimassa Kovasen lähetettyä vahvistuksen tilausajopalvelun peruutuksesta/ muutoksesta sähköpostitse. Mahdolliset peruutus- tai muutoskulut määräytyvät kuitenkin peruutus- ja muutosehtojen mukaisten kellonaikamääreiden mukaisesti.

Maksutapavaihtoehdot
Business Class -palvelussa maksutapavaihtoehtoina ovat:
 Yrityslaskutus
 Etämyyntiveloitus luottokortilta
 Ennakkolaskutus.

Yrityslaskutuksen edellytyksenä on voimassa oleva yrityslaskutustili Kovasella. Lisätietoja laskutus-tiliasioissa saa Kovanen-myyntipalvelusta. Laskutustilien avauspyynnöt käsitellään arkisin Kovanen-myyntipalvelun aukioloaikoina klo 9:00–16:00.
Etämyyntiveloituksessa tilaaja ilmoittaa voimassa olevat luottokorttitiedot katevarausta varten. Varsinainen veloitus tehdään jälkikäteen sähköisen maksupalvelun kautta, jonka jälkeen Kovanen lähettää tilaajalle kuitin veloituksesta. Ennakkolaskutuksessa kuljetuksesta lähetään tilaajalle ennakkolaskun, jossa eräpäivä on viimeistään viikkoa ennen kuljetusajankohtaa. Tarkempi eräpäivä sovitaan tapauskohtaisesti erikseen. Lisäksi Kovanen tarvitsee voimassa olevat luottokorttitiedot vakuudeksi mahdollisia lisäveloituksia ja muutoskuluja varten. Mahdolliset lisäveloitukset ja muutoskulut veloitetaan etämyyntinä tilaajan ilmoittamalta luottokortilta etämyyntiveloituksen mukaisesti.

Maksuehto ja viivästyskorko
Jälkikäteen laskutettavissa palveluissa maksuehto on 7 pv netto laskun päiväyksestä, ja viivästyskorko on viivästyskorkolain mukainen.

Toimistopalvelumaksu
Toimistopalvelumaksu on 14,13 € (sis. alv 10 %) tai 15,93 € (sis. alv 24 %). Toimistopalvelumaksun arvonlisäverokanta määräytyy pääpalvelun arvonlisä-verokannan mukaisesti. Toimistopalvelumaksu kuuluu palvelun hintaan, kun maksutapana on etämyyntiveloitus luottokortilta.

Arvonlisäverokanta
Henkilökuljetuspalveluiden arvonlisäverokanta on 10 % ja tavarakuljetusten sekä muiden palveluiden 24 %. Arvonlisävero on ilmoitettu tilauskohtaisesti tilausvahvistuksessa.

Puhelumaksut
Kovanen Kovanen-myyntipalvelun ja Kovanen 24/7 -tilauspalvelun hinnoitteluperusteet ovat seuraavat:
 Myyntipalvelu, p. 0200 6161: 1,25 €/min + paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu
 24/7-tilauspalvelu, p. 0200 6060: 1,66 €/ vastattu puhelu + paikallisverkkomaksu tai matkapuhelin-maksu.
Kovanen 24/7 -tilauspalvelu auttaa mielellään kaikissa akuuteissa Business Class -tilauksiin liittyvissä asioissa ympäri vuorokauden, p.0200 6161. Kovanen-myyntipalvelu on avoinna arkisin 9:00–16:00. Myyntipalvelun ollessa suljettuna yhdistyy numero Kovanen24/7-tilauspalvelun back office -henkilölle, joka on koulutettu hoitamaan Business Class -tilauksia.

KOVANEN YHTIÖT OY
Myyntipalvelu, p. 0200 6161 (arkisin 9-16)
Tilauspalvelu 24/7, p. 0200 6060
myynti@kovanen.com
www.kovanen.com