Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Kaiken kokoiset kuljetukset lentopallojoukkueille ja kannattajille

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Linja-auto ja pikkubussi on tavallinen ja helppo tapa liikkua joukkueena kisa-, peli- ja turnausmatkoille. Lentopallojoukkueet ympäri Suomen käyttävät Tilausajot.netiä erilaisten bussikuljetusten kilpailutukseen kaikenlaisiin turnauksiin, peleihin ja leireille.

Tilausajot.net palvelee myös lentopallon kannattajia ja kilpailuttaa kaiken kokoisille seurueille kuljetukset katsomaan lentopalloa Mestaruusliigan peleihin sekä Power Cup turnaukseen!

Tilausajot.net toimii Lentopalloliiton virallisena yhteistyökumppanina.

Suomen Lentopallo
Mestaruusliiga
Power Cup